2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 28. detsember 2016

Beyond Surrender



Raamat: Beyond Surrender (Beyond #9) by Kit Rocha (2016)
Hinne: B+
Viimane raamat Beyond sarjast …

Neiu on O’Kane alkoholiäri südameks.

Mees on revolutsiooni ajudeks.

Nad kõik peavad silmitsi seisma sõjaga mis võib hävitada kogu nende maailma. Taas kord.
Erotica, Action, Dystopia

Ja olemegi jõudnud viimase osani erootilis düstoopilise põnevussarjaga, mis pakkus lugejatele nii särisevaid suhteid paaride/kolmikute/nelikute vahel, kui ka ülipõnevat poliitilist mängu.

Viimases raamatus on siis fookus Nessal, noor neiu, kes on kunagi lapsena tulnud koos vanaisaga ära samast farmist, kus ka Dallas üles kasvas ning pärast vanaisa surma võttis Nessa viski tegemise üle. Tema partneriks on Ryder, noormees keda on lapsest saati, peale isa surma, õpetatud nii ema kui ka tema sektori liidri poolt mässu liidriks. Kõik mis ta on teinud on tehtud vastavalt sellele, mida oli vaja teha, et Edeni vastu ülestõusu läbi viia.

Neid kahte tõmbab üksteise poole vastupandamatu kirg, kuid nad mõlemad teavad, et neil ei pruugi palju aega olla ja samas ei taha ka kumbki end kellegiga siduda, kuna Nessa on piisavalt saanud põletada meestega, kes on temast huvitatud vaid selle pärast, mida ta teeb ja Ryder teab, et ta peab end ka kasvõi ohverdama, et vaid Eden põrmustatud saaks. Kuid nad ei suuda siiski üksteisest eemale hoida.

Seekord on põhipaari kuumale suhtele tegelikult pühendatud võrdlemisi vähe aega võrreldes eelmiste raamatutega, seekord on põhirõhk siiski lõpplahingul, sest see pott on juba piisavalt pikalt podisenud, et lõpuks plahvatada ja lõpplahendus leida. Kui voodistseenid on mõõdukalt särisevad, siis sõja osa on otsekoheselt julm ning verine. Mitte keegi ei jää sellest puudutamata. Tõsi, mitte kõik ei pea oma elu jätma, kuid päris tervena ei tule sellest siiski keegi välja. Kuid see ongi ju selle sarja võlu, et need lood on nii realistlikud, nii otsekohesed, ei mingit ümber põõsa peksmist, kõigest räägitakse nii nagu on.

See oli suurepärane lõpp Beyond sarjale ja hea sissejuhatus Gideon’s Rider sarjale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar