2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 18. juuli 2017

Son of the Night



Raamat: Son of the Night (Banners of Blood #2) by Mark Alder (2017)
Hinne: A
100 aastane sõda, sõda Taeva ja Põrgu vahel. Sõda mille osaliste ambitsioonid hävitavad nii Prantsuse kui ka Inglise kroonid.
Kui armeed kogunevad Crecy ümbruses, muutub rivaalitsemine Luciferi, Saatana ja Jumala vahel veelgi tõsisemaks ning julmemaks. Pannes kokku tegelased, kes on suuremad kui elu ise (kuid siiski reaalsed) ning reaalsed, sügavalt läbi uuritud, sündmused ja religioossed uskumused, viiakse lugejad erakordsele ajaloolisele fantaasialennule, pärast mida ei vaata nad enam kunagi 100 aastasele sõjale ning keskaegse Euroopa ajaloole sama pilguga kui varem.
History, War, Fantasy
 
Öö poeg on Mark Alderi raamatu Hommiku poeg järg.

Seekord alustame siis hetkest, kui suur lahing on läbi, draakon on hävitanud nii prantsuse kui ja Inglise inglid. Samm sammu haaval korjatakse taas üles kõigi eelmise raamatu peategelaste tegemised. Kes on sattunud vangi ja peab vastastega koostööd tegema, kes on inglite huku nägemise tagajärjel hakanud kahetsema oma varasemaid tegusid, kes haub kättemaksu kaotuste eest või siis vannub kõige selle vägivalla ning kaose ees alla ning toob välja midagi palju hullemat kui sõda.


Sõjast kurnatud maa võtab enda valdusesse katk. Surm ei saa enda omaks mitte ainult enamuse keskaegse Euroopa elanikest vaid ka paljud eelmise raamatu tegelased. Kuid mitte kõik neist ei leia oma lõppu haigusest, sest kindlamini veel kui haigus tapavad ka rivaalid.

Meie ajalugu on verine, kuid see kuidas Alder lisab siia ka veel põrgu ja inglid ja deemonid … seda on lausa suurepärane lugeda. Lugu liigub läbi ajalooliste paikade, sündmuste, inimeste … jah vahel on see kõik natuke segane, kuid see annab loole veel omamoodi värvingut juurde.

Suurepärane lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar