2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 20. veebruar 2018

Wednesday Wives Club



Raamat: Wednesday Wives Club by Cynthia A. Clement (2015) 
Hinne: C-
Neli naist kogunevad iga neljapäev, et õmmelda lapitekke. Õmblemisest saab nõuandmine kui üksteise järel paljastavad naised, et neil on nende abikaasadega probleeme. Nad õhutavad üksteist oma abieluprobleemidel sarvedest haarama, ning selle käigus saavad aru, mida tähendab tõeline sõprus, armastus ja julgus.

Ella on olnud oma elus vaid ühe mehega, oma abikaasaga. Ta abiellus ja sai emaks kui ta oli seitseteist ning see on olnud alati tema jaoks kõik mida ta soovis – edukas pereäri, kolm täiskasvanud last ning majanduslik kindlustatus. Kõik see muutub aga siis kui ta saab aru, et ta abikaasa ei ole päris see kellena ta on tundunud olevat. Kas ta on võimeline muutuseid omaks võtma et oma abielu päästa?

Lara on trofee abikaasa. Ta oli noor sisekujundaja kui ta abiellus rikka programmeerijaga. Seitse aasta hiljem on ta abikaasa endiselt edukas ja rikas ning Lara sooviks emaks saada. Kuid ta abikaasal on muud ideed.

Alisa sai oma isalt päranduseks hotelliketi ning ta on abiellunud oma elu armastusega. Kui nende poeg on läinud internaatkooli ja ta abikaasa on pidevalt ärireisidel, hakkab tal igav. Ta hakkab mõtlema tööle minekust, sest ta vajab uusi väljakutseid. Ta abikaasa pakub aga välja uue huvitava alternatiivi. Kas ta julgeb selle väljakutse vastu võtta?

Berenna arvas et ta on oma abikaasa jaoks piisav. Nad abiellusid noorelt, neil on kaks täiskasvanud last ning nende finantsid on kindlad. See peaks olema aeg, kui nad saavad oma kooselu nautida. Kuid puhastades oma abikaasa pintsaku taskuid, leiab ta millegi, mis annab aimu, et ta mees võiks ihaldada midagi muud.
Romance, Eriotica

Ma ei mäleta, miks ma selle raamatu NetGalleyst küsisin, kuid ilmselt oli tutvustus piisavalt huvitav, et ma ta võtsin. Tegu on nelja lühiloo kogumikuga. Nelja naise lugu, kellele tundub et nende abieludega pole kõik korras.

Nagu juba lühikokkuvõttes on öeldud, on nad neli sõbrannat, kes kohtuvad kolmapäeviti. Seega ühel kolmapäeval, kui Ella võtab hoogu, et teistele rääkida oma abikaasa truudusetusest ja tema viimasest soovist, on hoopis Brenna see, kes teavitab kõiki, et ta leidis oma abikaasa pintsaku taskust BDSMi emanda visiitkaardi, seega on Brenna veendunud, et ta abikaasa käib salaja kuskil seksiklubis, kus ta laseb end piitsutada. Sellele paljastusele järgneb Lara tunnistus, et tema abikaasa tahab, et nad swingerite klubisse läheks ning Alisa abikaasa soovib nende abielu menage a trois ’iga vürtsitada. Seega on neil kõigil probleem, millele on vaja lahendust ja nad lepivad kokku, et nad pakuvad oma abikaasadele seda mida nad tahavad, kuid nende tingimustel.

Ella probleem on see, et ta abikaasa tunnistas talle poolteist aastat tagasi, et tal on armuke, kuid nüüd tahab mees, et ta armuke nendega kokku koliks, sest ta ei taha küll oma naist enam, kuid too on ikkagi ta laste ema ja oma armukesest pole ta ka nõus loobuma. Seega leiab Ella, et tema ainuke võimalus on samuti endale armuke otsida. Aga kuidas sa otsid armukest? Ta on olnud aastaid kodune ema, kelle sõbrad on vaid need kolm naist. Pärast laste kooli minekut on ta ka ise kooli läinud, kuid teised tudengid on temast palju nooremad (ta on vaid 38). Seega on ainus võimalus õppejõud. Aga kodus on tal vaja ka ehitusmeest, kes lõpuks nende külalistemajas remondi ära teeks ja peamajas lastetoast puhketoa teeks.

Ühesõnaga, Ella abikaasa ei osanud eales arvata, mille ta käima lükkab oma sooviga oma armukest nende koju kolida, kuid lõpuks jääb kaotajaks truudusetu abikaasa ja Ella leiab oma elu armastuse oma meistrimehega.

Lara on edukas sisekujundaja, kelle abikaasa tahab nende abielu vürtsitada swingerite pidudel, või nagu Lara ütleb, tahab karistamatult teiste naistega magada. Esialgu on ta küll selle vastu, kuid ta ei taha ka lahutada, seega on ta nõus proovima. Nende esimene katse jääb poolikuks, kui peoperemeeste lapsed enneaegselt koju saabuvad, kuid järgmisel korral tabab teda üllatus, kui ta abikaasa on juba ette tema eest otsustanud, kellega ta magama peab. Lara ei lase end nii lihtsalt kellegi voodisse sokutada, vaid nõuab, et ta võib ise valida, kellega ta öö veetma peab, kui teisiti ei saa. Tema valik pakub talle unustamatu kogemuse, kuid ta abikaasa on maruvihane, et Lara ei teinud nii nagu pidi. Esialgu lepitakse kokku, et rohkem ei tule selliseid pidusid, kuid paar päeva hiljem viib mees ta seksiklubisse, kus sissepühitsemisena toimub oksjon Lara peale. Kuna ta saab ise valida oma „ostja“ siis valib ta noormehe, kes viib ta üles hotellituppa ja taas kord pakub talle unustamatuid elamusi, kuid tagasi klubisse minnes annab ta abikaasa Lara üle klubi omanikule, et mees võiks temaga teha mida tahab. Lara pääseb sellest vägivaldsest hetkest tänu oma „ostjale“ ja tänu heale advokaadile pääseb ta peagi ka oma abielust.

Alisa on mures, et ta abikaasa soovib kolmikut proovida, kuid ta sõbrannad tuletavad talle meelde, et kolmik ei tähenda vaid kahte naist ja ühte meest vaid ka kahte meest ja ühte naist. Alisa on lugenud täpselt, mida menage a trois tähendab ja seega hakkab ta otsima noormeest, kes oleks huvitatud kolmikust ning kes ka oleks valmis nende juures elama, mitte pikalt, kuid piisavalt, et abikaasa saaks oma kolmikuidee peast välja.
Esimesed katsetused lõppevad pea Alisa röövimisega, kuid siis soovitab Lara talle ühte oma tuttava tuttavat ja kui nad kohvikus kohtuvad, siis Alisa teab, et see noormees on õige valik. Nüüd tuleb lihtsalt abikaasale selgeks teha, et ta on kolmikuga küll nõus, kuid seda tema tingimusel.
Tööreisilt koju tulev abikaasa on üllatunud, sest ta oli seda kolmiku ideed vaid niisama suusoojaks öelnud, seda sugugi tõsiselt mõtlemata, kuid kui naine seda tahab on ta nõus üks kord proovima. Nad kolmekesi veedavad suurepärase öö … kuid kas ühest ööst piisab, kas abikaasa on nõus seda elukorraldust ka jätkama?

Brenna, kes sellele kõigele alguses tõuke andis, on nõuks võtnud, et kui tema abikaasa vajab Emandat, siis saab temast ka Emand, kes täidab kõik oma abikaasa soovid, isegi kui see tähendab talle haiget tegemist ning tema alandamist. Seega läheb ta Emanda kiirkursustele, ostab vajalikud riided ja atribuudid ja üllatab siis oma ärireisilt koju tulevat abikaasat. Pärast avastusi ja rahuldust täis ööd, tuleb aga välja, et Emand on hoopis olnud ta abikaasa klient ühes juriidilises küsimuses, mitte teistpidi. Aga Brenna ei tahaks oma õpitut niisama käest lasta, sest talle meeldis olla see kellel on võim mehe rahulduse üle. Õnneks ei pea alati kõike äärmuslikult tegema, on ka lihtsamaid variante ja kui mõlemad pooled rahule jäävad, siis on see ju kõige tähtsam.

Niisiis, neli sõbrannat alustasid ühel kolmapäeval oma õmblemist, kõik õnnetud oma abielus, kuid mõningad kuud hiljem olid kaks neist lahutatud, üks neist õnnelikult sutes ja beebi ootel, teine ajamas kaikaga laiali uusi abikaasa kandidaate, kes püüdsid taas tema pärast võidelda, et teda kui auhinda endale saada. Kolmas nautis elu kahe mehega ning neljas katsetas õnnelikult koos abikaasaga rollimänge.

Et siis neli erootilist peredraamat, mille kohta võiks öelda, et see oleks nagu Blayboy Channeli versioon Meeleheitel koduperenaistest. Vägagi etteaimatavad lood, kus on tähtsal kohal üksikasjalikult kirjeldatud voodistseenid. Loetav, kuid seda kohe kindlasti mitte avalikus kohas :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar