2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 24. jaanuar 2019

Seventh Grave and No Body


Raamat: Seventh Grave and No Body (Charley Davidson #7) by Darynda Jones (2014)
Hinne: B
Kaksteist. Kaksteist kõige ohtlikumat elukat, keda iial on loodud põrgutuledes, on sealt põgenenud ja luusivad nüüd mööda meie dimensiooni, ning nende ainus eesmärk on rebida Charley Davidsoni kõri ribadeks, ning viia siis ta elutu ning läbitambitud keha saatanale õhtusöögiks. Vot sedasi siis. Kuid nagu ikka, on Charleyl muudki probleeme, kui üks kari ärritunud põrgukoeri. Esiteks, on ta isa kadunud, ja mida enam ta püüab talle ta jälgi mööda järgneda, seda enam selgub, et isa on läbi viimas oma enda uurimus, mis paneb Charleyt kahtlema kõiges, mida ta siiani on oma isast teadnud. Lisaks on ta endine parim sõber nüüd teda kummitamas ööpäeva ringselt, ja ta jalustrabavalt kena kihlatut on asunud piirama kohalik kuulsus, seega võib vabalt öelda, et Charleyl pole olnud just kõige parem nädal.

Põrgust natuke põhjapoole, paari sammu kaugusel igavikust, on koht mille nimeks on Maa, ning Charley Davidson, erekordne vikatimees(naine), teeb kõik, mis tema võimuses, et Maad kaitsta.

Meil pole lootustki.
Fantasy, Romance, Mystery, Paranormal, Humor

Seitsmes. Kas teate milliseid raamatuid mulle see osa meenutas? Meyeri Videviku armukolm(neli) nurka. Hamiltoni ühte Anita Blake abikaasadest. Ja selles osas on Charley kõige rohkem Kummituse lausuja telesarja peategelase moodi.

Aga muidu on Charley tulutoovad tööülesanded pea täielikult unustatud. Kuid kes jõuabki mõelda söögi või rendi peale, kui iga hetk võib tühjast kohast kosta urinat ja sellele järgneda peagi paar vahedate kihvadega lõugu ja suisa neli pikka jäset, millel on pikad ja teravad küünised. Ning selliseid pakendeid võib olla korraga suisa kaksteist ja nende kõigi eesmärk on Charley ribadeks tõmmata ja võib-olla lõpuks ka tappa. Ja keegi on nad siia maailma kutsunud selleks, et nad Charley leiaks. Seega kes vajab igapäevaseid hüvesid, nagu kofeiini rikast kohvi, või üksinda tänaval käimist, need ongi ülehinnatud.

Noh igatahes, nüüd kui Beep ja põrgukoerad on siin, ei jäta Reyes Charleyt hetkekski üksi, ning kui Charleyl õnnestub ta juurest ka korraks põgeneda, on ta nii tige, et on valmis Charely ka oma endise vaenlase külge käeraudadega aheldama, kuid kui Reyes ise on ohus, ei hoia ka käerauad Charleyt tagasi. Üleüldiselt on see see osa, kus Charley avastab ühe uue võime teise järel, ning kasutab siin neid nii enda lõbustamiseks kui ka oma lähedaste kaitseks.

Selles osas juhtub niiiiiiiii palju ja iga juhtumi vahele mahub madin põrgulistega ning iga kord tundub, et see saab olema viimane, kuni ei olegi muud võimalust, kui võtta Zeus ja suruda ta kaheksanda ribi alt otse üles. Kuid see poleks Charley, kui ta ei ajaks Rocketit vihale sellega, et tarikub reegleid ning Rocket peab üksteise järel juba seinale uuristatud nimed uuesti maha kraapima.

Kuid Maailm ja teised paralleelid ja kõik need, kes Charleyt jälitavad, ei jäta ümber pööramata ühtki tema jaoks lähedast hinge, kui nad saavad sellega vaid Charleyle lähemale ja talle haiget tehes teda haavatavamaks muuta, sega peab ta lõpetama kõik käsil olevad juhtumid kiiresti, jätma viga saanud lähedased raske südamega arstide hoolde ning edasi liikunud lähedased nende eesmärkide juurde ning minema ise koos oma abikaasaga pühale maale, sest hetkel on kõige tähtsam Beep.

Ja endiselt on huvitav ja põnev ja meelelahutuslik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar