2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 7. mai 2015

Forgotten Treasures



Raamat: Forgotten Treasures by D. Hart (2015)
Hinne: B
Pärast katastroofi olid südamed murdunud, jõud oli kadunud ning haavatavus oli nähtaval.

Kogu kogukond oli pärast suurt õnnetust lõhki rebitud, kuid ühe pere kaotus oli eriliselt suur, kuna neljast oli ellu jäänud vaid üks, kes pidi end kokku võtma ning edasi liikuma.

Baylori senine elu pühiti silmapilgu jooksul minema. Pereta, koduta, nimeta. Seda siis seniks, kuni ta kohtab Branti. Brant pakkus talle lootust ning võimalust uuesti alustada. Võimalust ehitada üles uus elu täis unustatud mälestusi. Põhjust uskuda, põhjust armastada.

Armastuse leidmine õiges kohas peaks olema ju kerge, kuid kui tõde päevavalgele tuleb, siis pole see sugugi kerge. Brant aitab Bayloril uuesti tundma õppida tingimusteta igavest armastust, mis võib olla valus, elu muutev ning lunastav.

Üheskoos astuvad nad tulevikule vastu ning kasutavad üksteise jõudu et õppida uuesti elama. Kas nad suudavad ajalugu ümberkirjutada, või on mineviku tragöödiad siiski liiga intensiivsed?
Romance, Drama

Unustatud aarded on üks tõsiselt armas ja emotsionaalne lugu.

See on lugu noorest naisest, kes ärkab haiglas, ta ei tea kes ta on, kus ta on või mis temaga juhtus. Ta mäletab imelikke asju, kuid mitte tähtsaid asju.

Haiglas kohtub ta noore vabatahtliku Gradyga, kes viib ta enda juurde kui ta haiglast vabaneb ja tal kuhugi minna pole. Grady majas kohtub ta tema venna Brantiga. Mõlemad poisid on suurepärased,  kuid ta tunneb kohest tõmmet Branti poole. Kui Bran teda suudleb meenub talle kuidas keegi teine teda suudles ning ta teab, et see teine mees teda armastab ja tema armastab teda … miks pole keegi teda otsima tulnud. Ta oli kuu aega koomas, ning mitte keegi pole teda otsinud.

Poisid on suurepärased, nad püüavad aidata tal meenutada, kes ta on, nad viivad ta välja sööma … kuid see kõik on nii hulluks ajav – mis on ta lemmiktoit? Kas ta loeb raamatuid? Kas ta oskab autot juhtida? Kus ta vanemad on? Miks ta mäletab hauda ning meelespealilli?...

Ühel hetkel ei suuda ta enam poistega koos olla, nad on lihtsalt nii intensiivsed ja tahavad teda nii väga aidata, seega ta põgeneb … mitte kaugele, ta läheb lihtsalt natukeseks ajaks elama koos poiste restoranis töötava ettekandjaga. See ettekandja õpib psühholoogiat ja viib ta oma õpetaja juurde … ning neil on õnne … talle meenub ta nimi – Baylor.

Sel hetkel kui ta näeb Branti ning tutvustab end talle –meenub talle kõik, armumine, abielu, õnnetus, ellujääja süütunne, õnnetusejärgse stressi sündroom, lein, viimane suur kaotus ning enesetapukatse.

See lugu on vägagi emotsionaalne, seega kui te olete üks neist, kes kergesti nutma hakkavad, siis hoidke salvrätikute karpi käepärast. Kuid samas oli see ka nii ilus lugu.

Tõsiselt hea raamat, mida oli väga raske käest panna.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar