2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 29. mai 2015

Written in the Blood



Raamat: Written in the Blood (The String Diaries #2) by Stephen Lloyd Jones (2015)
Hinne: A
Seal on tüdruk. Leah Wilde on kahekümne nelja aastane, ta on põgenenud mootorrattaga, ta otsib vastuseid mööda kesk Euroopa linnu, muutes oma välimust igas uues linnas.

Seal on mees, kes on täisealiseks saanud väga erilisel ja piinaval moel üheksateistkümnenda sajandi Budapestis, olles tunnistajaks õudustele, armastusele, surmale ning tõelise koletise vihale. Izsàk elab endiselt ja ta on endiselt keskealine. Teda hoiab teel vaid soov tabada seda surematut õudust vaid ka soov leida oma tütart, kes rööviti talt Canada kõnnumaa hütist ning temast on saanud see, mida Izsàk on vandunud hävitada.

Seal on koletis, ilus, pealtnäha noor naine kes rändab läbi lääne Ameerika, otsides noori ning tugevaid, kellest toituda, ning tema eesmärk on tagasi Euroopasse saada, kus teda ootab ta gild.

Verega kirjutatud on eepiline triller, kus keeb leegitsev ning kaasakiskuv lugu, mis ulatub üle mitme põlvkonna ning seob ühte viie isiku elud, milles on nii armastust, kuid ohverdusi, nälga ning hirmu. Nad otsivad võimalusi, kuidas üht rassi säästa – või siis igaveseks hävitada.
Paranormal, Horror, Thriller, History

Mul on hea meel, et ma panin selle raamatu kõrvale pärast seda kui ma olin paar lehekülge läbi lugenud ja võtsin esimese osa ennem kätte, sest ilma esimese osata poleks see raamat ilmselt nii võimas olnud. Taas kord oli lugu õõvastav ning ei jäta sellist tunnetki mitte, et sellel võiks õnneliku lõppu tulla, kuid samas on ta äärmiselt kaasahaarav ning huvitav.

Kui esimene raamat oli põhiliselt Jackabist ja Hnnahist ning hossuzu eletekist, siis selles raamatus on Leah ja Izsak, lelek tolvajok ja kirekesztett ning Jackab ja Hannah ning veel mõningad teised olulised tegelased. Ning lugu pole ka enam ainult Euroopas ja Inglismaal vaid lisaks ka Ameerikas ja Canadas.

Eelmise raamatu sündmustest on möödunud viisteist aastat ning sellest ajast saati on Hannah teinud kõik tema võimuses, et peatada hossuzu eleteki väljasuremine. Kuid kui on keegi kes tahab teha midagi head siis loomulikult on ka kümneid neid, kes tahavad teda peatada. Seega võtabki Leah vastu otsuse minna omal käel otsima neis, keda puhtaverelised hossuzud on endi seast välja heitnud – kiretesztette. Kuid keegi pole talle rääkinud lelek tolvajokidest. Kui ühed neist on pikaealised, siis teised on kehavargad ning pikaealiste kehad on ju parim paik hinge ümberistutamiseks.

Ja seega hakkabi Leah külastama naisi, kes on väljaheidetud, Izsak meenutab seda, mis sai temast peale ta venna kuritööd ning ta otsib oma tütart, kehavargad ajavad taga Leahit ning teisi noori pikaealisi, Leah kohtub paljude huvitavate uute tegelastega ning avastab veel teisigi ootamatuid üllatusi, Hannah jätkab oma missiooniga ning kui tuleb aeg, tõestavad nad kõik taas kord kui tugevad nad on ning kuidas inimeses suudavad meid alati üllatad just siis kui me seda kõige vähem oodata oskame.

Vaatamata selle loo julmusele ning õudustele, oli see ikkagi üks väga huvitav lugu.

Üks väga hea lugemine!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar