2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 10. mai 2016

Invision



Raamat: Invision (Chronicles of Nick #7) by Sherrilyn Kenyon (2016)
Hinne: B
Kas te arvate et teie elu on raske ning segane? Nick Gautier sündis selleks, et maailma lõpetada … pole just kerge olla deemonite pealiku järeltulija.

Kuid Nick on nõuks võtnud oma saatust muuta ning minna heasse ülikooli. Ta tahab olla midagi enamat kui tema geneetiline pärand ning ennustused. Mitte keegi ei saa kunagi öelda sellele isepäisele Cajunile kes või mis ta on. Või kuidas ta peaks oma elu elama.

Isegi mitte universumi Saatus. Kuid nüüd, kui Nick ja tema iidsete jumalate ning deemonite meeskond, on enda valdusesse saanud Ananke Silma ja Nick hakkab nägema oma tuleviku vigu, peab ta võitlema oma sisemise deemoniga, ning see võitlus on palju ohtlikum ning reetlikum kui ükski eelnev võitlus on olnud. Ning kogu see aeg on tema suurim vaenlane valmis astuma tema asemele, et võtta endale au olla maailma lõpu kuulutaja. Isegi kui see peaks tähendama seda, et tuleb tappa Nick ning küpsetada, kõik keda ta armastab.
Fantasy, Paranormal, YA,

Nicki Kroonikate seitsmes osa on segadusse ajav. Taas kord on see tavaline „üks päev Nick Gautieri elust“, kui kõik mõeldav ja mittemõeldav toimub ning raamatu lõppedes ei suuda uskuda, et see kõik toimus vaid ühe päev, mitte isegi 24 tunni, jooksul.

Seekord on keegi asunud Nicki Malachai võimeid vähendama ja Nick näeb pidevalt imelikke nägemusi minevikust ja tulevikust, nii inimestest, kes teda ümbritsevad kui ka tema oma tulevikust. Ta ei saa enam kindel olla, kas need nägemused on tõesed või ainult võimalikud võimalused. Neist nägemustest saab ta nii kasulikku infot kui ka üllatusi tulevikust. Ning nagu ikka, tuleb tal vahepeal võidelda kurjade jõududega ning samas ka koguda uusi meeskonna liikmeid üllatavatest kohtadest, nagu nad oleks hulkuvad koerad.

Kuid keegi lisaks Nickile tahab samuti tulevikku muuta, võib-olla isegi rohkem kui Nick, ning see keegi on koos oma liitlastega, on Nickist ja tema meeskonnast kaks sammu eespool.

See oli nagu ikka üks väga huvitav ja kaasahaarav lugu, kuid lõpuks hakkasin ma kahtlema juba kõiges mida ma siiani Nicki ja Ambrosiuse ning nii mõnegi teise teiste sarjade tegelaste kohta teadnud olen. Ja ma ootan huviga Simi ning Madoci raamatuid ;).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar