2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 30. august 2018

Consumed (Exclusive Teaser)


Raamat: Consumed (Exclusive Teaser) (The Wedding From Hell #3) by J.R.Ward (2018)
Hinne: B
Anne Ashburn on naine, kes on mattunud …
Kindlameelne Anne oli kartmatu ja nautis tuletõrjumise põnevust, püüdes alati olla kõigist parim. Kuid kui üks riskantne otsus laohoone tulekahju käigus muudab ta elu igaveseks, ei pea Anne muutma vaid oma tööd vaid ka iseennast.

Danny McGuire on esmaklassiline tuletõrjuja, parim kogu üksuses, kuid tal on palju isiklikke probleeme. Danny võtab riske nagu tal oleks soov surma saada, seda seni kuni ta alustab koostööd Annega.
Thriller, Romance

Ma tavaliselt ei armasta teasereid lugeda, sest kui lugeda, siis ikka juba kogu raamatut, mitte paari esimest peatükki, et siis jääda ootama ülejäänud lugu, kuid seekord ei suutnud ma kiusatusele vastu panna ja kui sai loetud juba kaks eelnevat lugu uuele sarjale Tuletõrjujad, siis tuli ka see kolmas osa, mis on tegelikult aasta lõpus ilmuva raamatu esimesed peatükid, läbi lugeda.

Nende paari peatüki jooksul jõuab siis Anne minna põlevasse laohoonesse, ajada sealt välja ühe kodutu, saata oma paarimees teises suunas asja uurima ja lõpuks olla ise valel ajal, vales kohas. Sinna valesse kohta tuleb talle järgi Danny, nagu karistav surmaingel, mootorsaag käes. Kuid ka tema osavus saega ei aita Annet. Saame ka teada, et Anne vend kuuleb sellest, et Anne on ohus ja kihutab tema juurde …

Kuid see ongi kõik. Viimane lause on, et Dannyl on võimalus vaid üheks ja puhtaks löögiks …

Kui arvestada seda, milline on raamatu kokkuvõte, siis ilmselt teeb Danny selle löögi, isegi kui Anne vend jõuab kohale õigel ajal, ei ole sellest ikkagi kasu.

Tõsi, kui olete elus käinud kasvõi ühel tuletõrje koolitusel, siis saate seda lugu lugedes aru, kui võimatu on see pikk stseen siin raamatu alguses ja imestate pidevalt, kus on ülejäänud Anne ja Danny üksuse tuletõrjujad, kuid see on ju ilukirjandus ja Wardil on ju kombeks kirjutada libronovellasid, olgu need siis täis vampiire, viskiärimehi või rikkureid, kes eelistavad oma eraklust, kuid kõigi nende ellu tuleb keegi pahar, kes nende idülli lõpetab.

Tundub üks huvitav lugu tulevat!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar