2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 8. august 2018

The Reception


Raamat: The Reception (The Wedding From Hell #2) by J.R. Ward (2018)
Hinne: B
Põrgulike pulmade teise osas püüavad Anne ja Danny kõndida sellel õrnal piiril, mis jääb professionaalse distantsi ja plahvatava külgetõmbe vahele. Kas nendevaheline kirg püsib tugevana kogu õhtu ning muuda nende elu? Või on nad juba ette määratud lahku minema peale ühte kirgliku ööd?.
Romance, Novella

See on siis teine eellugu aasta lõpus ilmuvale J.R. Wardi uuele sarjale, Tuletõrjujad.
 
Seekord on siis aeg nii kaugel, et vaid kahe lühikese tunni pärast on pulm möödas, kuid enne seda püüab Danny veel kord oma töökaaslasele mõistust pähe panna, sest mitte ainult tema ei arva, et selline kiire pulm on suuuuuur viga. Kui Danny räägiks Moosele, mida tema pruut eelmisel ööl Danny toas talle rääkis, siis jääks need pulmad ilmselt ära, kuid sedasi kaotaks Danny ka oma sõbra. Seega pulmad toimuvad.

Juba enne pulmade algust ja ka pulmade ajal, ei sa Anne mõtetest kuidagi välja seda eelmise päeva suudlust, seega tuleb appi võtta see üks klassikaline võte, mis tavaliselt osutub suureks veaks – seksida kinnismõte peast välja. See mis järgneb Danny toas on üheti etteaimatav, kuid samas ka üllatav, kuna tavaliselt on põgenejaks Wardi romaanides mehed.

Seega, tegu on tehtud, maitse on suhu saadud, kuhu edasi?

Hea, lühike, kõrvetavalt kuum eellugu. Kuid lisaks sellele kuumale voodistseenile on ka väga mõisliku muud juttu. Näis mida kolmas osa toob, kui aga nii edasi läheb, siis saab Tuletõrjujad olema üks järjekordne hea sari.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar