2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 5. veebruar 2019

The Curse of Tenth Grave


Raamat: The Curse of Tenth Grave (Charley Davidson #10) by Darynda Jones (2016)
Hinne: B
Olles poolekohaga eradetektiiv ja poolekohaga vikatimees, on Charley Davidson oma elus palju küsimusi küsinud:
Miks ma näen surnud inimesi?
Kes on see mega kuum paranormaalne olend, kes mind jälitab?
Kuidas ma saan oma õe juustesse nätsu sokutada enne kui ta ärkab?
Kuid „Kuidas ma vangistan pahatahtliku jumala, rääkimata kolmest?“ pole kunagi olnud üks neist küsimustest. Kuni tänaseni. Ja kuna need jumalad on tulnud maale, et Charely tütar tappa, pole tal muud võimalust, kui need jumalad üles otsida, ning need meie dimensioonist välja heita.

On vaid üks väike probleem. Üks neist kolmes, on röövinud Charley südame juba ammu aega tagasi. Kas Razer, üleüldise surma ja laastamise jumal, suudab oma kujutatavaid täppe muuta, või on tema liit ta vendadega tugvam?

Need on vaid mõned küsimused, millele Charley vastused peab leidma ja seda kiiresti. Lisaks küsimustele on ka üks jooksus kodutu tüdruk, süütu mees, keda süüdistatakse mõrvas ja kaelaehe, mis on tehtud jumalaklaasist, mis on kogu paranormaalse maailma tagjalgadele ajanud, seega on Chrelyl taas käed tööd täis. Kui ta saab hakkama selle maailmu-hävitavate-jumalate asjaga, siis oleme me kõik päästetud. Kui ei, siis …
Paranormal, Fantasy, Romance, Action, Mystery

No nii, Charley on Sleepy Hallowist tagasi ja ta mälu on taastunud. Kuid koos mäluga sai ta ka ju muud infot, mis võib niiiiii palju muuta, kui ka need kelle kohta see info on, seda teavad. Ja siis veel need jumalad, kes ajava taga teda ja Beepi.

Aga nagu ikka, mingu või maailm hukka, kuid samal ajal on endiselt vaja tema abi ka maisemate asjade lahendamisel. Seekord siis üks imelik mõrv/rööv/kindlustuspettus/kättemaks, kus auto sisemus suisa tilgub verest, kuid surnukeha puudub ja süüdlane ei saa mingil juhul süüdi olla. Ja veel ka see väike tüdruk, kelle Charley leiab, kes kardab, et ta on neetud, sest tema turvakodus jäävad järjest lapsed haigeks ja surevad.

Kuid kõige tähtsam on ikkagi Reyes – kas ta teab, kust ta alguse sai? miks ta Charelyt väldib? miks Reyese õde ei vasta talle? Seega võtab Cookie Twisteri ja sunnib neid mängides oma probleemid lahti rääkima. Nad hoiavad endale endiselt mõningad saladused, kuid nad saavad oma esialgsest mossitamisest üle ja vähemalt hakkavad üksteisega rääkima ning ei mõtle enam asju üle. Deem, nad võivad ikka vahel lapsikud olla.

Tõsi, seekordsed müsteeriumid on liialt läbinähtavad, et olla üllatavad ja kuna ma olen juba lugenud ka kahte järgnevat raamatut, siis ajas see mind natuke segadusse, kuna ma ootasin juba ju asju, mis alles tulevad. Aga mis mind tõsiselt häiris oli see, et need kaks, Charley ja Reyes, ei suuda kohe üldse üksteisega normaalselt suhelda. Kui neil omavahel saladusi ei ole, mis nende vahel pingeid tekitaks, siis peavad nad välja mõtlema midagi mis teine neist „kindlasti“ mõtleb, et siis oleks taas põhjust mossitada ja mitte suhelda. Ja vaatamata sellele, et nad ei suhtle, on nende suhe ikkagi tugev – love and hate, baby.

Kiire vahelugu siis enne kui tõsiseks üksteise teise dimensiooni saatmiseks läheb :).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar