2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 30. juuli 2013

The Perks of Being a Beauty

Raamat: The Perks of Being a Beauty (Ugly Ducklings #3.5) by Manda Collins (2013)
Hinne: B
Kaunis miss Amanda Snow pole harjunud sellega, et kõrgseltskonna härrasmehed tema peale nina kirtsutavad. Kuid kui ta ema ootamatult sureb ja sunnib sellega Ameliat otsima tööd rikka peretütre saatjadaamina, õpib Amelia kiiresti, et tal tuleb valida kas oma ilu esiletõstmise või töö kaotuse vahel. Kui tema tööandjad, Smithsonid, otsustavad korraldada nende maamajas peo, on Amelia eesmärk jääda kogu seltskonnale nähtamatuks. Kuid kuidas saaks ta seda teha, kuid Smithsonite aukülaline on Lord Quentin Fortescue, Amanda lapsepõlvesõber, kellele ta oma südame kaotas?
Lord Quentin Fortescue on noorim poeg ja palju enam huvitatud Smithsoni puuvilla vabrikutest kui peretütre võrgutamisest. Kuid peretütre saatjadaam on hoopis see, kes paneb Quentini neile rohkem tähelepanu pöörama. Aastaid tagasi oli miss Amelia Snow tema abielu ettepanekust keeldunud ilma vähimagi kahetsuseta. Nüüdseks on Quentinist saanud täpselt selline mees, keda Amelia oli tollal abikaasaks tahtnud, kuid kas Ameila on endiselt seesama ennasttäis kaunitar, kes oli ta südame murdnud? Ning kas nad on valmis oma uus positsioone riskile panema, et vaid rahuldada nendevahelist tulist külgetõmmet?
History, Romance, Novella

Inetute Pardipoegade triloogia lõppes aasta alguses ja peagi on ilmumas uus triloogia – Kavalad Lesed. Kuidas minna sujuvalt üle ühelt sarjalt teisele – kirjutagem sinna vahele üks väike novellike, kus võetakse kokku eelmise sarja juhtumised ja ühtlasi tutvustatakse ka uue sarja peategelasi.

Ühesõnaga on selles novellikese peategelaseks Inetute Pardipoegade suurim vaenlane Amelia Snow, kes meenutas esimese kolmes raamatus „Kurja Kasuõde“, kuid selles novellikese on ta taandatud „Tuhkatriinu“ rolli. Nii malbe ja elukogenud, et ei suuda kuidagi uskuda, et see eelmiste raamatute tuldsülgav tulehark on seesama turteltuvike – ilmselt on talle õiged rohud seekord määratud :):).

Meie kangelaseks on lesestunud Lord Fortescue, kes oli kunagi ja ilmselt on veel ka praegu armunud Amandasse, kuid ta ei taha oma südant uuesti letile laotada. Ja seega katsuvadki meie kangelased esmalt üksteist kaugelt ja siis üha ligemalt, kuni meie kangelane ei suuda oma näppe me kangelanna sügavustest enam eemale hoida. Sellel ajal kui teised mängivad seltskonna mänge, mängivad nemad muid mänge. Ei nad ei mängi Blind Man’s Bluffi – ei SBTB versiooni sellest (Leidkem Müütiline Neitsinahk) ega ka traditsioonilist pimesikku :):). Aga jah, see mäng viib neis samuti edasi järgmise sammuni, mis viib neid kiirele reisile Inglismaa versiooni Las Vegasest – Šotimaale.

Kuna see oli vaid novell, siis pole siin ühtki kriminaalset müsteeriumi mida nad peavad lahendama enne kui voodisse hüpata saab, seega on selles loos vaid armastus ja uute tegelaste tutvustus. Hea lõpp ühele triloogiale ja sissejuhatus uuele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar