2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

pühapäev, 7. juuli 2013

Complete Me

Raamat: Complete Me (Stark Trilogy #3) by J. Kenner (2013)

Hinne: C


Meie ihad on tugevad. Kuid meie saladused on ohtlikud. Ilus, tugev ning nõudlik Damien Stark täidab minus oleva tühimiku, mida mitte ükski teine mees pole kunagi suutnud täita. Tema meeletud ihad viivad mind kaugemale kui õndsus – ning vabastavad kõikehõlmava kire, mis meid mõlemaid endasse tõmbab.

Kuid siiski peidab Damien oma domineerimisvajaduse all minevikus saadud sügavaid hingelisi haavu. Teda kummitavad ta tumeda mineviku saladused ning murtud usaldus. Ta otsib kergendust meie jagatud ekstaaasist ning meie üha eredamalt lõõmavast kirest.

Meievaheline tõmme on ilmeksimatu, meie kirg paratamatu. Kuid isegi Damien ei suuda põgeneda oma varju eest või kaitsta meid mõlemaid ohtude eest, mis meid ees ootavad..

Romance, Erotica



See on siis Stark triloogia viimane raamat. Eelmised raamatud olid Release Me ja Claim me.



Taas kord üks triloogia lõpp mis pole esimest kahte raamatut väärt, mitte et need kaks esimestki teab mist kunstiteosed oleksid olnud, kuid neis kahes oli vähemalt lisaks lõpmatule sub/dom mängudele ka muud lugu lugeda. Kuid selles raamatus on vaid 10% midagi muud peale seksi. Deem see muutus lõpuks juba igavaks. Mul poole midagi erootika raamatute vastu, kui nad on hästi kirjutatud, ning lisaks lõputule panemisele on ka midagi muud lugeda, kuid see raamat ... üks lõpetu salatsemine, lõputu karistaminine (kui ma oleks aru saanud, mille eest, siis oleks äkki huvitavam lugeda olnud, kuid mingi moment tundus mulle juba, et see kirjanik ei tea isegi, milleks see kõik ja Damieni hakkas muutuma juba lihtsalt vägivaldseks domiks ning Nikki seda vägivalda armastavaks subiks :( ), lõputu olukorra ärakasutamise seks, lõputu enesetunde parandamise seks.



Üks moment jäin ma tõsiselt mõtlema, et huvitav mismoodi on kirjanik seda raamatut kirjutanud, et äkki on ta esmalt kirja pannud selle põhiloo – Damien Saksamaal kohtu all, süüdistuste tagasivõtmine, kohtu kätte jõudnud vabastavate materjalide nägemise šokk, tagasi koju lend läbi Londoni, tagasijõudmine Ameerikasse, taas kord Nikki anonüümne ähvardamine, Nikki uus kontor, natuke tööd, paharite leidmine. Nii loo selgroog on paigas, kuid see täidab vaid 20 lehte (max). Nüüd siis lisame asju, mis olid juba ka eelmistes raamatutes – salatsemine, kingitused, teised tegelased, raamatud, filmid, toit, majad. Nii, veel 20 lehte sai juurde, kuid vaja oleks ju ikka üle 300 lehekülje kirjutada. Ok, igasse peatükki seksistseen ja venitagem neid veelgi pikemaks sellega, et Damien hoiab pidevalt Nikkit orgasimi ääre peal ja Nikki jaurab pidevalt sellest, kuidas tal sellist seksi vaja on.



Mis ma öelda oskan – mul on hea meel et see sari läbi on, sest kui siin ka oleks neljas (viies, kuues, seitsmes) raamat juurde tekkinud, siis poleks ma neid enam lugema hakanud.



Mulle meeldivad erootika romaanid, kuid on olemas Erootika romaanid ja on olemas erootika romaanid. Ning see raamat on taas kord näide sellest, et kirjanikud ei suuda ikka iga kord oma raamatuideed kolmeks loetavaks raamatuks venitada.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar