2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 26. august 2013

Two Wrongs, One Right

Raamat: Two Wrongs, One Right (Come Undone #3) by Katee Robert (2013)
Hinne: C
Kaheks aastat tagasi lasi endine seersant Nathan Schultz oma elu armastusel oma elust kaduda ilma, et ta oleks tema eest võidelnud. Pärast seda kui ta on jälginud kuidas kõik ta lähedased leiavad oma õnne, kuid tema õnn temast üha kaugemale libised, on ta lõpuks valmis oma õnne – Chelsea Callaghani – eest võitlema, ning seda ükskõik mis meetodil.

Chelsea on alati järginud oma konservatiivse perekonna reegleid – väljaarvatud ühel südantlõhestaval korral. Kui ta saab kutse oma kekskooliaegse sõbra pulma, teab ta täpselt, kes selle kutse taga on. Kuigi ta läheb kohale vaid selleks, et Nathanile koht kätte näidata, teeb Nathan talle siiski äraütlemist mitte lubava pakkumise kogu nädalavahetuseks siiski sinna jääda. Koos Nathaniga.

Chelsea ei alistu Nathanile mitte mingil juhul ilma et mees selle eest maksma ei peaks. Kuid kahjuks on kättemaks siiski parem, kui seda korda saates on kõik riided seljas, ning need kaks ei suuda olla ühes toas väga kaua ilma et nende riided seljast ei kaoks. Täitmatu, viha täis kirg muutub aga millekski enamaks ning nad hakkavad unustama, miks nad ei tohiks koos olla. Kuid kuna nende vahel on siiski niivõrd palju andestamatuid vigu, pole kindel et Nathan ja Chelsea ühist tuleviku leiaks.
Romance, Erotica

Et siis kolmas raamat sarjast Come Undone.
Esimene raamat Wrong Bed, Roght Guy oli väga hea. Hea lugu, hea seks, palju kirge, nalja ja armastust.
Teine raamat Chasing Mrs. Right oli liiga palju seksi ja liiga vähe lugu ennast.

Ja see kolmas raamat – ka siin on kahjuks liiga palju seksi, liiga vähe lugu, kuigi siin on draamat, armastust, kirge, puudub siit ikkagi see miski, mis teeks sellest raamatust hea raamatu. Kahju. Esimese raamatu järgi ootasin ma head sarja, kuid kahjuks ei suutnud kirjanik siiski kolme võrdselt head raamatut kirjutada.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar