2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 19. märts 2014

Indecent ... Exposure

Raamat: Indecent ... Exposure (Indecent #1) by Jane O’Reilly (2014)
Hinne: D
Parima kaadri ülesseadmine …

Vaikne, mõistlik Ellie Smithson on kõrgelt hinnatud fotograaf päeval – kuid sa suudad teha vaid teatud hulga pulmapilte ennem kui su mõtted rändavad sellele, mis hakkab toimuma siis kui õnnelik pruut rabatakse jalust ning viiakse mesinädalate hotellituppa suurde voodisse …

Seega õhtuti teeb Ellie palju … intiimsemaid pilte – see on ta väike räpane saladus, mida ta hoiab salajas oma raamatupidaja Tomi eest. Kuni siiani. Tuleb välja et Tom on ta järgmise mahlase pildiseeria staar!

Probleem pole vaid selles, et töö ja eraeluu piirid muutuvad häguseks; Ellie on salaja alati illegaalselt mehisest Tomist vägagi mitteprofessionaalseid mõtteid mõelnud. Ning kui selline kiusatus on lõpuks avalikuks saanud, kuidas saab ta siis veel ennast kaamera taha peita.
Erotica

See oli üks imelik lugu. Ta polnud just paha lugu, kuid hea ta ka polnud.

Fotograaf ja raamatupidaja (düslektik ja peaaegu-süütaja) on selle armastusloo peakangelased. Nad on alati üksteisest huvitatud olnud, neil mõlemail on saladusi mida nad kellelegi avaldada ei taha ning nad mõlemad arvavad, et teine ei mõtle neist muudmoodi kui vaid tööga seoses. Seega viib üks uskumatu asi (Ma ei saa seda teha! Ma ei või seda teha! Ma ei sa seda mitte teha! Kliendi huvide kaitse ja muu selline! Mis siis kui ta tõe teada saab! Mis siis kui mu teised kliendid teada saavad! Ta on ju raamatupidaja ja raamatupidajad (loe: robotid ilmselt) ei mõtle selliseid asju!) viib teiseni ja nad lõpetavad ikkagi koos voodis. Ning kui nad siis on piisavalt üksteist avastanud (kuid mitte saladusi paljastanud), siis nagu ikka, juhtub midagi mis kisub neid üksteisest lahku … kuid lõpuks nad siiski suudlevad, vannuvad üksteisele armastust ja kõik lõppeb õnnelikult.

Selles loos oli oma möödalaskmisi, üllatuslikke jänese kübarast väljatõmbamisi ootamatutes kohtades ja muid absurdsusi, kuid muidu polnud ju väga vigagi, kuid hea ka ikkagi polnud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar