2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 3. juuni 2016

Beyond Ecstasy



Raamat: Beyond Ecstasy (Beyond #8) by Kit Rocha (2016)
Hinne: B
Eelviimane raamat Beyond sarjast …

O’Kane omasid on alati saatnud kuulsus kõvasti töötamisest ning veelgi kõvemast mängimisest – kuid mitte Hawk. Tema liitus nendega vaid ühel eesmärgil: et kindlustada oma pere ellujäämine eelseisvas sõjas Edeniga. Ta pole juba aastaid lubanud endale seda luksust, et midagi endale tahta. Nüüd aga tahab ta Jenit. Ta on tahtnud Jenit endale esimesest silmapilgust, kui ta teda laval nägi. Mitte vaid üheks ööks - igaveseks.

Jeni on juba ammu igatsenud seda endist salakaubavedajat, kuid Hawk on teada alati eemale hoidnud. Jeni on pea loobunud proovimast meest oma voodisse saada, kui ta saab Hawkilt pakkumise mida ta oodata ei osanud – kaelarihm. Kui ta võtab rihma vastu, tähendab see seda et ta kuulub Hawkile nii ihult kui hingelt. see oleks hullumeelne risk, kuid Jeni ei suuda vastu panna võimalusele libiseda Hawki kaitsest läbi.

Ainus asi, mis on šokeerivam kui see ohtlik kirg mille nad avastavad, on mõistmine kui õige see nende kahe vahel on. Kuid armumine on veelgi ohtlikum siis, kui tulevik pole üldsegi mitte kindel. Nad pole mitte ainult sõja künnisel vaid ka nende aeg on otsa saamas – ning iga nende hingetõmme võib jääda nende viimaseks.
Dystopia, Romance, Erotica, Thriller

Mida raamat edasi, seda paremaks Kit Rocha Beyond sarja raamatud lähevad. Käesolev raamat võiks olla pigem nimetatud Pärast Peaaegu Reetmist, mitte Pärast Ekstaasi, kuid see selleks. Selle raamatu armastajapaar on siis Hawk ja Jeni, Hawk in kuuendast sektorist ja Jeni on Edenist. Neid on erinevalt kasvatatud, nad tahavad elult erinevaid asju, kuid nad tahavad üksteist.
 
Kuna õhus on tunda juba sõja hõngu, siis kõik tundub nii pakiline ning asjad, mis vajaks aega kasvamiseks et neist saaks asja, tehakse ülepeakaela kuna Hawk vajab lootust tulevikuks ning midagi millest kinni hoida, seega pakub ta Jenile asju, mida Jeni teab, et ta ei tohiks neid vastu võtta, kuid ta tahab Hawkile heameelt teha. Seega on tegu „sõjaromansiga“ mis võib kergesti laguneda, kui seda on alustatud valedel põhjustel. Kuid nende põhjused olid ju õiged, ning nad hoolivad üksteisest tõesti, nad lihtsalt alustasid kõike valesti.

-So I did it for nothing. I hurt my family,
you lost your job anyway, I did it for nothing!
-No, no, not for nothin', Baby! Nobody has
ever done anything like that for me before.
Kui Hawk pakub Jenile rihma juba raamatu esimeses pooles, hakkas minu peas tööle mu raamatute Pavlovi refleks ja ma olin valmis teises kolmandikus tulevaks lahkuminekuks ning lõpus ees ootavaks pisaratest nõretavaks taas kokkusaamiseks, kuid see pole seda sorti armastusromaan. Kit Rocha lood on realistlikud, siis pole mingit mossitamist või tujutsemist kui suhtes tekivad probleemid. Kui on vaja lahendatakse probleemid kas rusikatega, seksiga või rääkides, ning nad mõtlevad ning näevad asju õiges valguses. Seega armunute vahel tekkivad probleemid on normaalsed, kuid nad lahendavad need.

Nagu alati on lisaks kuumale armastusloole ka intensiivne sõjaseisukord sektorite ja Edeni vahel ning lugu läheb üha pinevamaks, seega ootan ma juba põnevusega järgmist raamatut, et teada saada, millega see kõik lõppeb.

Seekord tahan ma ka siia lisada ühe väljavõtte sellest raamatust:
Most things in this world don’t last. They’re made and eventually fall apart. Plants grow and wither. People are born and then we-. Well, we die. It’s just how things work. There is no start without finish. No beginning without end.
The only exception, the only thing that never has to die, is love. It’s what keeps us together when times are tough, what helps our people remember us when we are gone. Love can last forever.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar