2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 23. august 2016

Hot Alphas



Raamat: Hot Alphas by Lora Leigh, Laurelin McGee, Shiloh Walker, Kate Douglas (2015)
Hinne: C--
Erin’s Kiss, Lora Leigh. Endisest mereväelasest Turkist on saanud Erini tulihingeline kaitsja. Erin on oma venna vaenlaste pidev märklaud ja ainuke kindel kaitse kelle poole Erik halval hetkel pöörduda saab on Turk. Turk on küll lubanud Erini vennale aastaid tagasi, et ta ei puutu ta õde – kuid kuidas saab ta naisele vastu panna, kuid tema igatseb Turki sama palju kui mees igatseb Erinit?
 
misTake, Laurelin McGee. Jaylene Kim on tugev iseseiseva naine, kelle naisõiguslase vaated on vääramatud. Kuigi tema nõrkuseks on kenad mehed, ei laskes ta neil siiski talle öelda, mida ta tegema peab. Seda siis seniks, kuni ta kohtub salapärase naabriga. Noah õpetab teda, et ta võib endiselt olla tugev naine ning samas ka vahel … voodis kontrolli käest anda. Samal ajal, kui nende kirg neid endasse haarab, pole Jayelene siiski päris kindel, kas Noah ikka on see kes ta väidab end olevat.

Burn for Me, Shiloh Walker. Tate on juba ammu soovinud, et ta võiks oma ööd veeta Ali seltsi, sest ta on teda juba aastaid armastanud. Kuid sama, kui Ali süda igatsebki Tate järele, ei ole ta mõistus väga avatud sellele soovile. Ali teab, et Tate ei andesta kunagi oma isale selle tüli pärast, mis tal oli Tate emaga vahetult enne seda, kui ema majast lahkus – ning jäi teadmata kadunuks. Tate’ lahendamata vaen on miski, mille vastu kergesti ei saa … kuid nende vahel lõõmav kirg on miski, mida ei saa eitada. Nii Tate kui Ali vaevavad mõlemad oma päid mõttega: kas armastus võidab tõesti kõike?
 
Tangled, Kate Douglas. Nate asub tööle Tangled Veiniistandusse, et teha seda mis talle kõige rohkem meeldib – töötada kätega, kasvatada viinamarju, luua auhinnaväärilisi, täiusliku aroombuketiga veine. Kuid kui tema teele satub midagi veelgi paremat, Cassie näol, kes on veinimeister ja istanduse endine omanik, joobub Nate hoopis armastusest. Tangledi esi veinitehnoloogiga suhete loomine pole sugugi kõige õigem samm alustamaks uut tööd, kuid kui Cassie on pidevalt ta ligiduses, pole Natel mitte mingitki lootust …
Anthology, Romance

Ma polnud ammu ühtki puhast erootikasugemetega kaasaegset romantikat lugenud, seega valisin Hot Alphas, kuna see ootab juba ammu NetGalley raamatute hulgas oma lugemise aega.

Noh jah, mis mul öelda – halb näide kuidas kirjanikud kirjutavad kiiresti, pärast üle lugemata valmis novellid, mis võib-olla on osad kuskilt mujalt sarjadest.

Esimene lugu Erin’s Kiss, on lugu Erinist ja Turkist. Erin on salaagent, kes töötab oma kasuisa ja kasuvenna juures. Enamus selle eraturvafirma töötajatest ei tea, et Erin ka seal töötab ja tema sugulussidet firma juhtidega. Hetkel on tema ülesanne töötada ööklubis baaridaamina ja koguda infot ööklubi külastavate suute ninade kohta. Turki ja Erini vahel susiseb elekter juba ammu, kuid siiani on nad suutnud end tagasi hoida, kuid ühel varahommikul, peale baari sulgemist, Turk suudleb Erinit. Pärast seda on nende mõlemi tähelepanu häiritud ja seega ei märkagi Erin koju jõudes, et ta uks pole korralikult suletud ja seega satub ta rünnaku ohvriks. Kuna Turk elab temast üle koridori, siis tormab ta loomulikult talle appi ja ründaja põgeneb hüpates aknast välja. Kuigi Erini vend asub koheselt ründajat jälitama, saab tüüp siiski minema.

Seega suunatakse Erin Turki korterisse elama ja hakatakse uurima, kes on see ründaja ja kas rünnati Erinit, tema pere või oli tegu juhuslik. Kuna Erin ja Turk elavad nüüd ühel pinnal, siis loomulikult ei jää nende suhe vaid suudluse tasandile ja otse loomulikult, kui nad saluudiväärilise lõpuni jõuavad, kuulevad nad ukse taga kobistamist ja ronivad aknast välja, et kolmanda korruse aknaalust eendit mööda puuni ronida ja sealt siis alla maale.

Maale jõudes rünnatakse neid taas, kuid samal ajal on kohale jõudnu ka abivägi ja peagi on ründajatest järel vaid jahtuvad lihakehad.

Erin ja Turk elavad õnnelikult elu lõpuni – või noh nii kaua kuni nende vaenlased/jälitajad lasevad neil elada.

Järgmine lugu- misTaken - on Jaylenest ja Noahst. Lugu oletustest ja vääraarusaamadest ning kinnisideedest. Kuidas hobuse silmaklappe eemaldada ning pitsist silmasidet kasutada :). Jaylene – tõsiuskne naisõiguslane ja Noah – tagasihoidlik erootiliste romaanide kirjanik. See kooslus saab vaid segadust ja nalja tekitada.

Kolmas lugu Burn for Me on selline tüüpiline lugu, kus Tate on juba aastaid hinges hoidnud vana vaenu ja selle vaenuga kaasnevat põhjendamatut hirmu, et kui tema isa suutis nende ema sõimata uskumatult solvavate väljenditega, mille peale ta ema kodust lahkus ja kadus (Tate on kindel, et isa ema tappis) siis on tema täpselt samasugune, seega ei tohi ta mingil juhul enda elu kellegiga siduda, kuigi ta armastab Alit rohkem kui oma elu. Ali on noorena teinud vea ja jäänud oma keskakallimast rasedaks ning seejärel saanud veel ka teise lapse enne, kui ta oma vägivaldse mehe kodust välja viskas.

Nüüd on Ali ja Tate olnud juba aastaid lisahüvedega sõbrad, kuid Ali tahab rohkemat, seega lõpetab ta Tatega suhte, kuid sellest šokist Tatele piisab, et oma elu üle vaadata, andestada neile, kes pole süüdi ja asuda Aliga tõsisemat suhet looma.

Tangled on üks imelik lugu Cassiest, kelle isa, endine spioon on jätnud tütrele võlgades viinamarjaistanduse, kui ta end Alzheimeri esimese faasis hooldekodusse sisse kirjutab. Istandus müüakse ja uus omanik võtab tööle uue juhataja, Nate, jättes Cassie tööle veinimeistrina. Esimesel õhtul, kui Nate kohale jõuab ja nad Cassiega ühiselt pizzat süües ja veini juues oma elulood ära on rääkinud, jõuavad nad kohe ka voodisse.

Jah, järgmine hommik on natuke piinlik, kuid kuna tööd on palju, siis ununeb piinlikus peagi ja kui tekivad ka muud probleemid – veinikeldri ümbruses ringi luusiv võõras – siis ühendavad nad jõud ja ees ootab neid õnnelik ühine tulevik.

Et siis nagu öeldud, on kõik lood kiiruga kirjutatud, täis loogikavigu ja imelikke probleeme. Kaks inimest kohtuvad, seksivad, nende elu parim seks, lahendavad mingi müsteeriumi ja edasi ootab neid HEA lõpp. Kahju.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar