2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 6. september 2016

Scarlet Rain



Raamat: Scarlet Rain (The Escaped #2) Kristin Cast (2016)
Hinne: C
Sarja esimeses raamatus, Amber Smoke, turvustas Kristin Cast oma lugejatele Alekit ja Evat. Alek on Fuuriate surematu poeg, kelle ülesandeks on kaitsta nende kodu ning kinni püüda Tartatusest välja pääsenud neetute hinged, õelad olevused, kes on põgenenud surelike maailma. Kuid Alek ei saa seda teha üksi …

Eva on avastanud, et ta on nii õnnistatud kui ka neetud võimetega, mida ta ettegi kujutada ei osanud. Talle on määratud saatus, millest ta põgeneda ei saa nagu ei saa ta ka põgeneda nende eest, kes tahavad teda iga hinge eest hävitada.

Uues raamatus, Scarlet Rain, on Nosoi hinged surelike maailma pääsenud, ning seal kavala ning kohanduva epideemia lahti lasknud. Alek ja Eva peavad hinged kinni püüdma ning tagasi allmaailma saatma. Kuid Eva pole veel oma võimeid korralikult kontrolli alla saanud, et sellist vaenlast võita, ning Alek on tema katsetest raskelt haavatud. Nad peavad lootma detektiiv James Grahamile ning Eva parimale sõbrannale, Bridgetile, kui nad tahavad epideemiat kasvõi natuke kontrollida. Kuid kas tavalised surelikud saavad hakkama sellise rakse katsumusega?
Paranormal, Romance, Mythology, NA, Criminal mystery

Seekordne lugu algab siis sellega, kuidas Eva ja Alek on mõlemad Allilmas, et paraneda viimastest katsumustest. Kuigi Eva paranemine on kerge, temal on ju see uus üli edev võime kiirelt paraneda, siis Alekil on paranemine raske, kuna ta oli liiga kaua inimeste maailmas ja ta jõu varud olid lõpukorral, kui nad tagasi jõudsid. Kuid Eva ei saa pikalt Allmaailma jääda, ta ei sobi sinna, seega läheb ta koju tagasi.

Kodus ootab teda aga politsei, sest viimane lahkumine oli ju kiire ja püstoli toru eest, seega on ta tagaotsitav. James pole oma raportis kirjutanud, et Eva ja Alek lihtsalt haihtusid ta eest, ta pani kirja, et vaatas korraks kõrvale ja siis nad kadusid, seega ei jäta teda mõte, et miski on mäda. Seega läheb ta Bridgetit pinnima, sest tema peab ju midagi teadma.

Samal ajal on linnas hakanud toimuma imelikud mõrvad – inimeste pead oleks nagu plahvatanud. Jamesi kätte satub video esimesest surmast ja sellega lähebki ta Bridgeti juurde, lootes leida Evat, et temalt küsida, mis see on, sest ta on veendunud, et Eva on sellega kuidagi seotud. Kuid Bridgeti juures saab ta palju enam, kui lihtsalt infot ;).

Kui siis Eva lõpuks Bridgeti juurde jõuab, saab ta info mis on vahepeal toimunud ja Alek on ka tagasi tulnud, kui tema on läinud otse järgmisesse kuuma punkti, haiglasse, kus üks peata laip tekib teise järel.

Kui nad lõpuks kõik kokku saavad tuleb neil ette võtta vägagi ohtlike asju, et see iidne pahar, Nosoi, taas vangistada ja tagasi Tartarusse toimetada.

Mõnes mõttes oli see lugu natuke tühi, kuid samas põnev.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar