2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 6. september 2016

The Scent of Salt & Sand



Raamat: The Scent of Salt & Sand: An Escaped Novella by Kristin Cast (2016)
Hinne: C
Sireenid pole oma olemuselt kurjad. Nende laul meelitab mehi ligi ning vaid selleks, et paljuneda ning oma sugu jätkata näitavad nad oma tõelist, koletuslikku loomust. Kui mõningad sireenid põgenevad surelike maailma, peidavad and end San Franciscos, segunedes inimestega kuidas suudavad. Neil on eesmärk: leida ideaalne partner, kellega koos paljuneda.

Melody on jahil, ning kui ta kohtub Deaniga, siis ta näeb temas sihtmärki oma eesmärgi täitmiseks. Kuid millega ta ei oska arvestada on see, et ta armub ning see võib neid mõlemaid hävitada.
Paranormal, Romance, Mythology, NA,

Huvitav, selle novelli kokkuvõtte on hoopis midagi muud, kui mina lugesin, või noh mitte hoopis, kuid ikkagi. See on huvitav väike lisalugu taas kord ühtede Tartarusesse vangistatute pääsemisest surelike maailma, kus nad loodavad murda Hera needuse.

Melody on üks sireenidest kes saadetakse maale, et ta leiaks mehe, kellega paarituda ja vastavalt sireenide tavadele, ta siis pärast ära süüa. Ta ei taha maale minna, ta ei taha tappa, ta ei taha mehi süüa, kuid ta peab. Kui nad kõik oos üles mere pinnale ujusid, kohtus Melody üllatusliku tumeda kujuga, kes temalt abi palus. Melody ei rääkinud sellest kellegile.

Dean on San Francisco politseinik, noor tugev mees, kes käib lahe ääres, külas vees suplejaid lugemas, lootes hoida neid sellega uppumast. Kui siis ühel hommikul näeb ta vees tõmblemas üht punapead, unustab ta oma vee kartuse ja kargab vette teda päästma. Kuid neiu ei vajagi tema päästmist, vaid on üllatunud, et keegi talle appi tuli ja arvas, et ta upub, ta oli lihtsalt merilõviga juttu puhunud ja naernud.

Kui sireenid surelike maailma tulevad, siis hakkavad nad koheselt kiiresti vananema ja seega on nende meeste otsimise aeg piiratud. Mel ei ole väga rõõmus oma kohustuse üle, kui aga Dean ta samal päeval Sireenide Tuuri kontorist leiab, lükatakse nad koos kohtingule.

Jah kohtingul võib küll käia, ja head ööd musi võib ka anda, ning ka lilli on tore saada, kuid Melody tunded Deani vastu muutuvad üha tõsisemaks ning ka Deani plaanid Melodyga, kuid Mel ei saa ju Deanile oma tõelist mina näidata. Kui ta siis lõpuks seda teeb ei lõppe asjad nii nagu ta oleks lootnud.

Ilmselgelt tuleb Melody veel mängu teistes Escaped raamatutes, sest ta on kuidagi seotud Jamesiga. Lühike, tore lugu, mis toimub San Franciscos.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar