2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 27. detsember 2013

A Touch of Midninght

Raamat: A Touch of Midninght (Midnight Breed #0,5) by Lara Adrian (2013)
Hinne: C
Savanna Dupree on oma kodust Louisiana rannikualasest linnaksest väga kaugel. Ta on esimest aastat Bostoni Ülikoolis. Tema suurepärased hinded on vaid üks Savanna erilistest oskustest. Lisaks suurele janule õppida on tal ka üks eriline anne. Vaid lihtsa puudutuse abil võib Savanna näha asja minevikku – see on oskus mis seab Savanna elu ohtu kui ta satub oma koolivälisel tööl kokku Inglismaalt pärit sajandeid vana mõõgaga, mille tera peidab endas saladusi: kahe poisikese kohutavat mõrva kihvadega elukate poolt, kes tohiksid eksisteerida vaid kõige hullemates õudusunenägudes.
Kolme sajandi jooksul, kui Gideon on olnud Breed sõdalane, ei osanud ta unistadagi, et näeb veel kunagi seda mõõka, mis röövis ta nooremate vendade elud sel kohtutaval verest nõretaval ööl Londonis. Poiste surmast saati on Gideon olnud isiklikul ristiretkel Rouge vampiiride vastu, kuid nüüd tuleb tal tahtmatult tunnistada, et ta vendade surma taga võis olla keegi, kes haudus isiklikku kättemaksu Gideonile. Ja pealegi tundub tema vaenlane elavat kuskil Bostonis. On vaid üks võimalus Gideoni kahtluste kinnitamiseks, kuid see tähendab süütu ning andeka Savanna oskuste kasutamist. Kuid Savanna abi kasutamine tähendab seda et tüdrukule tuleb avaldada saladus – saladus mis muudab tema elu igaveseks ning muudab kõik seda mida ta siiani teadis. Neid mõlemaid ümbritsevad ohud, kuid noortevaheline tõmme on siiski tugevam, ähvardades nii nende südameid kui ka nende elusid, mis võik kesta igavesti …
Paranormal, Erotica

Et siis mitte järg vaid eellugu Midnight Breed sarjale. Miks eellugu, sest Gideon ja Savanna olid juba paar enne kui esimene lugu algas. Kuid see selleks.

Tegemist on ühe vägagi tüüpilise Adriani looga. Üks Breed sõdur ja Breedmate tüdruk. Savanna ei tea kes on Breedmate või Breed üldse ja vampiirid peaks olema õudusunenägu. Gideon on elus kibestunud sõdur, kes ei taha mingi hinna eest endale kaaslast, kuid saatusel (ja taas kord kirjanikul) on teised plaanid. Ning nagu alati on kahe peategelase vaheline kirg kõige suurem just siis kui kurjamil on kõige õelamad plaanid nende eluküünalde kustutamiseks. Vahet pole kus meie kaks tuvikest on, suudavad nad leida hetke musitada või siis suisa seksida, siis taas natuke võidelda üksteise peale vihastada/solvuda/andestada. Otse loomulikult on Savanna surmani hirmunud, kui ta näeb kihvu oma nägemustes, kuid kui ta näeb kihvu oma kallima suus on see tema jaoks tõsine afrodisiak, sest lähedalt vaadates on ju kihvad nii nunnud ja seksikad :).
 
See on alati nii uskumatu kuidas Adrian suudab üle kolmesaja lehekülje kirjutada mitte millestki, pannes selle mitte millegi sisse piisavalt kuuma seksi ja tõsiselt naljakaid loogikavigu ja seda kõike on nii kerge lugeda, et ei saa arugi et kuus ja pool tundi on möödas ja taas kord on üks Midnight Breed raamat läbi loetud. Aga ilmselt selle pärast ma ta raamatuid armastangi ning ootan juba huviga mis järgmine raamat toob.

Eelmine raamat sellest sarjast mida ma lugesin oli Edge of Dawn.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar