2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 9. detsember 2013

The Theory of Attraction

Raamat: The Theory of Attraction #1-3 by Delphine Dryden (2012-2013)
Hinne: B

The Theory of Attraction
Camilla võib iga päev oma aknast vaadata, kuidas ta raketiteadlasest naaber jooksma läheb. Iga pilguheit mehe trimmis kõhulihastele on ahvatlev ja ta igatseb näha veelgi rohkem. Kuid raske on ju suhelda mehega, kes ei tundu teda isegi märkavat mitte.
Ivan tunneb end mugavalt oma laboris, kuid mitte seltskonnas. Kui ta lõpuks oma võluvale naabrile läheneb, siis seda mitte selleks, et temaga kohtama minna – ta vajab õpetust, kuidas käituda seltskonnas, enne kui ta peab minema tähtsale üritusele, mis tagaks ta projektile rahastamise. Ivan pole valmis selleks, et nendevaheline keemia on sedavõrd plahvatuslik, ning on üllatunud, kui Cami tegelikult ka võtab vastu Ivani ettepaneku anda üksteisele teatud „tunde“.
Cami avastab peagi, et Ivani kindel päevakavast kinnipidamine pole ainuke asi milles ta kontrolli vajab – Ivan peab asju kontrollima ka magamistoas. Ta on šokeeritud kui palju ta ise naudib alistumus, kuid ta ei saa teisiti, kui peab mõtlema, kuidas tegelik suhe sellesse võrrandisse sobiks …

The Seduction Hypothesis

Bioloog Lindsey arvas, et FanConil osalemine koos oma uue poisssõbra Beniga on suurepärane idee – kuni nende suhe lörri läks. Lindsey ihaldab endiselt oma exi – kuid kui Ben teda tagasi tahab, siis peab ta seda tõestama.
Ben on valmis tegema mida iganes, et Lindseyd tahagi saada, ning kui ta näeb Lindseyd tema napis mustast vinüüllintidest kostüümis, mõistab Ben mida Lindsey on kogu aeg igatsenud. Ning lõpuks on ka Benil põhjus järele anda oma salajasele ihale olla see kes magamistoas reegleid seab …
Lindesy on üllatunus sellest, kuidas ta reageerib Beni uuele perverssele võrgutamisele ning näeb ühtäkki seda tarka kuid muidu reserveeritud kodeerimise guru uues valguses. Pärast nii mõndagi erootilist sessiooni hotellitoas ja trepikojas, armub Lindsey Beni taas. Ning ei saa lahti mõttest, kas nende uus intiimne kontakt jääb kestma ka peale FanConilt koju minekut …

The Principle of Desire
Pärast seda kui psühholoogia õppejõust Beth on olnud nii mõnegi aasta sub, on ta vägagi valmis eksperimenteerima teiselpool piitsa olemist. Kui ta tutvub armsa kui seltskonnas saamatuna näiva Esiga ühel peol sõprade juues, on koheselt näha, et see õhuruumi insener on temast huvitatud – ja ta on ka arusaadavalt vanilla.
Ed satub oma sõpra otsides BDSM klubisse, ning ta silmad avanevad hoopis uuele maailmale – ning ka Bethi salajasele elule. Siis aga ilmub kohale Bethi endine Meister, ning Ed nõustub olema üheks õhtuks Behti sub, kui Beht tuleb Ediga kohtingule. Kuid õhtul on Edi jaoks suur üllatus varuks. Ta poleks osanud arvatagi, kui väga talle meeldib see kui Beth kontrolli enda kätte haarab …
Bethi ex annab väga selgelt märku, et ta tahab Bethi tagasi, kuid Beth vajab suhtelt midagi enamat kui vaid seda mida Aaron pakub  - ta ei vaja üksnes mitte vabadust valida Dom/Sub rollide vahel. Esialgu on Ed lihtsalt entusiastlik õpilane. Kuid mida rohkem Beth teda tundma õpib, nii magamistoas kui ka tavaelus, seda enam hakkab Beth mõtlema, kas mitte Ed pole täpselt see keda ta vajab …
Romance, Erotica, BDSM, MLAK

Nagu ikka, kui NetGalleyist satub kätte sarja kolmas raamat tuleb ka esimesed läbi lugeda – seda eriti juhul kui tegemist on raamatutega kus on maksimum 136 lehte :)

Ühesõnaga juba ammu on mu lugemisnimekirjas olnud sarja esimene raamat The Theory of Attraction ja kui siis nüüd Netgalleist tuli kolmas, lugesin ma nad kõik järjest läbi. Juba esimese raamatuga kuulsin ma oma raamatuklubi tüdrukutelt, et tegu on naljaka ja kuuma BDSM looga ja nad ei eksinud, kõik kolm on omamoodi naljakad, armsad, täis romantikat ja seksi.

Kuid samas on neil kõigil ka oma erinev kiiks.

Esimese loo kangelased on siis kontrollifriik professor ja Inglise kirjanduse õppejõud. Professor on juba aastaid Dom, kuid ta pole lihtsalt veel endale kindlat Subi leidnud, kuna ta lihtsalt ei suuda oma kontrollitud maailma kedagi lasta ilma, et ta paanikahoogu ei saaks. Kuid Cami sobib tema vajadustega ja Ivan sobib Cami vajadustega. Nad hakkavad üksteist õpetama – Cami õpetab Ivanile kuidas inimestega suhelda, ilma et ta neid solvaks või neile ülbet muljet jätaks ja Ivan õpetab Camile kuidas lasta magamistoas kontroll käest ja sedasi nautida täieliku rahuldust. See oli üks koomiline paar, kuid nad sobivad ja aitavad üksteist.

Teises loos on uudishimulik bioloog ning natuke segaduses progameerija/ajaloolane. Nende suhe oli ilus ja lilleline ja rahuldav, kuid Lindsey tundis siiski millestki puudust, ning kui ta siis ka BDSM teemalist koomiksit lugema hakkab, kasvab ka tema uudishimu selle teema vastu. Kord kui ta Benile ühte kohta koomiksist näitab peab Ben talle pika epistli kuidas ikka naiste õigused ja vabadus on kõige tähtsam jne. jne. Kuid tegelikkuses on ka Ben ise ühte koomiksi osa lugenud ja ka tema on leidud selle sisu väga erutava, kuid siis ta arvas et põhjus on vaid poolpaljaste naiste pildid, mitte tegevus. Kui siis aga Lindsay FanComil kutsutakse selle sama koomiksi poksi ühte koomiksi peategelast kehastama, mõistab Ben, et tema ise tahaks olla see, kes piitsa või lapatsit Lindsey tagumiku vastu vibutab. Järgneb retk sekspoodi ja nii mõnigi eksperiment hotelli ruumides. Lindsey aga ei taha, et see oleks vaid reisiromants, ta tahab seda ka argipäevaselt ja Benil tuleb otsustada, kas tema jaoks on Lindsey piisavalt tähtis, et ta suudaks Lindseyle tõestada, et see pole üks järjekordne mööduv hobi. Kogu lugu on täis naljakaid kohti, Steampunki, koomiksitegelasi, romantikat ja seksi. Armas lugu.

Kolmas lugu on siis juba kogemustega subist,Beth, kes on peale oma viimase Domi minekut Inglismaale, viimase kuue kuu jooksul leidnud enda jaoks ka Domi rolli. Ed on tüüpiline seltskonnas saamatu teadlane, kes peab kõiki inimesi jobudeks kuni pole tõestatud vastupidist. Beth aga võtab Edi hingetuks esimesest silmapilgust ning mida rohkem Ed teda tundma õpib seda rohkem muutub Beth ta unelmate naiseks – ta mängib arvutimänge ja ta mõistab DD mängureegleid, ta on magamistoas Edi salajasem unenägu isegi siis kui Beth kasutab dildot Edi rahuldamiseks. Kuid Bethil on esmalt vaja võidelda oma mineviku varjudega – tema Dom Aaron on Bethist aastakümneid vanem, lahutatud, südamehaige, eneseimetleja, kes on Bethi hinge jätnud väga sügavad jäljed. Kuid kui Beth tahab mehe võimu alt välja rabeleda, tuleb tal esmalt leida iseend, enda soovid, enda julgus ja tugevus ja siis ka see kuidas edasi minna. Ta ei taha päriselt oma minevikku jätta kuid ta kardab, et Ed ei suuda ta soove täita. Kuid Ed on täpselt see keda ta vajab, sest ka Ed on valmis uute asjade proovimiseks ning minevikuga võitlemiseks, selleks vaid et Bethiga koos olla. Taas kord lugu mis on kohati koomiline, vägagi armas ja romantiline.

Kõik kolm raamatut olid head - noh tegelt ei saa päris öelda, et raamatut, sest nad on kõik nii lühikesed, et pigem on nad lühilood. Aga neis on nalja, on kuumi kohti ja palju BDSMi. Hea lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar