2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 6. oktoober 2014

Immortal

US cover
Raamat: Immortal (Fallen Anfels #6) by J.R. Ward (2014)
Hinne: C---
Looja lõi mängu. Mängu ei läinud midagi muud, kui vaid inimkonna moraalne saatus. Kuid langenud ingel Jim Heron mängu alustab, pole tal aimugi, et tema vastane deemon Devina saab olema talle sedavõrd vääriline vastane – või milliste äärmusteni ta on valmis minema.

Devina on vägagi valmis võitu enda omaks tunnistama ning tema uus mahhinatsioon on juba käima lükatud: tema mõju all on kaitsetu Sissy ning temast on tahtmatult saanud Devina vastane sõjas Heroni südame vallutamisel.

Heron on valmis tegema mida iganes, et valida õieti päästmise ja hukatuse vahel, kui tema enesetapumissioon viib teda nii Taevasse kui Põrgusse ning kõige pimedamasse ning sensuaalsematesse varjudesse mis ootavad teda maailma lõpus ...

UK cover
Paranormal, Drama, Romance

Peaks olema Langenud Inglite viimane raamat, vähemalt nii mulle tundus, kuid milline nõrk raamat see oli.

Seekord tuleb siis Jimil päästa kaks hinge, kuna oli ju seitse surmapattu, kuid käsil on kuues raamat, seega kaks hinge. Kuid enne veel kui saab hingede päästmisega edasi minna, tuleb Jimil üks teine probleem lahendada. Kuna ta eelmise raundi kaotas kuna ta oli liialt keskendunud Sissy aitamisele, siis tuleb tal seekord end kokku võtta ning pea õieti otsa kerida. Kuid tema P*#¤e keeramise tagajärjel tegi ju Nigel enesetapu ja nüüd ähvardab Jimi Nigeli koha täitmine. Seega ei jäägi tal muud üle, kui kopsud õhku täis tõmmata ning Nigeli hingele järgi sukelduda, et taas kaitseinglite hierarhia taastada ning viimased kaks hinge päästa.

Kui üks tähtis ülesanne on täidetud, pöördub ta tagasi oma põhiülesande juurde ja üllatus, üllatus, hingi ei tulegi teab mis kaugelt otsida.
 
Aga mida teeb Devina samal ajal – tema käib kingi ostmas, saab nutukrambid oma armastuse kaotuse pärast, tekitab ühe kuradima suure keeristormi, käib oma terapeudi vastuvõtul ning kekutab peegli ees oma uute kingadega, pesuga ning Jimi kehaga, kuid õhtu lõpuks jääb ta siiski üksi oma Labutine kingakestega.

Kui raamatu algus oli enam vähem tavaline J.R. Ward, siis raamatu lõpp oleks nagu kirjutatud Jessica Birdi/Nicholas Sparksi poolt – kahekordne suhkrusai, vahukoore ja kirsikesega tipus. Isegi see, et jääb lootus veel kohtuda Eddie ja Adrianiga, kui nad lähevad Lassiterile järgi, ei tee seda imalat lõppu paremaks.

Nii, nii, nii, nii, nii kahju. Pr. Ward on oma teravuse kaotanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar