2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 22. detsember 2014

Mai Tai'd Up



Raamat: Mai Tai’d Up (Coctail #4) by Alice Clayton(2014)
Hinne: B
Mereäärse Monterey kõmumasinad töötavad täiel võimususel, kuid uustulnuk Chloe Patterson alustab seal võitlusringidest ja julmade omanike käest päästetud pit pullide varjupaika. Jutud käivad, et ta on endine iluduskuninganna (tõsi) kes jättis oma kihlatu maha nende pulmapäeva hommikul (samuti tõsi). Ning kuigi ta ei otsi enda ellu uut meest, siis kohalik kena välimusega loomaarst, viskab talle siiski silma. Absoluutselt tõsi.

Kui Lucas Campbell ei ole pere veterinaariakliinikus tööl, aerutab ta Monterey lahel. Ta on hiljuti üksikuks jäänud, ning ta ei ole kohe kindlasti otsimas uut suhet, kuid ta ei suuda siiski vastu panna vaadata teist, kolmandat ning ka neljandat korda seda äsja saabunud Miss Kuldset Osariiki.

Ei Lucas ega ka Chloe ei ole huvitatud end kellegiga sidumisest. Kuid kinni sidumisest – hmm, see oleks isegi mõte. Kuid kas paar Mai Taid, kuuvalgus ning Frank Sinatra muusika on piisav, et nad mõlemad suudaks unustada oma minevikku? Lootma peab, et Ol’ Blue Eyes teab, mida ta teeb.
NA, Humor, Romance

Neljas raamat siis Kokteili sarjast.

Seekordne kangelanna Chloe on eelmise raamatu kangelase, Clarke nõbu. Ja Lucas on Caroline sõbranna nõbu (hahahah, väike California osariik) aga see selleks.

Chloe on abiellumas rikka, kena, eduka, ideaalse abikaasaga. Ta ise on ideaalne rikka mehe abikaasa: endine iluduskuninganna, tegev heategevuses, blond … kõik mida üks mees oma käevangu võiks tähata, kui talle on tähtis vaid välimus. Kuid Chloe ei taha olla vaid ilus nipsasjake. Kui ta tulevane teatab talle, et pärast pulmi ta ei tegele enam nende heategevutega, millest ta ise huvitatud on ja ei lähe enam koertega haiglasse patsientide tuju tõstma, hakkab Chloe tõsiselt mõtlema, kas ta ikka teeb järgmisel päeval õige sammu. Ja nii lähebki, et pulmapäeva hommikul jookseb ta öösärgis ja rullidega autosse ning kihutab minema. Ta sõidab oma isa juurde, kes mõistab teda, ning kui saabub Chloe ema ja lõpuks ka ta kihlatu, põgeneb Chloe majja ning keeldub kellegiga rääkimast.

Paar päeva enne pulmi on ta saanud kirja oma ammuselt tuttavalt, kes peab bit pullide varjupaika, ning ta on pakkunud Chloele võimalust asuda juhtima bit pullide varjupaika Põhja Californias. See oleks täpselt see mida Chloe vajab, kuid esialgu peab ta oma elu paika saama. Ta sõidab oma isa perele kuuluvasse suvekodusse Montereys ning seal olles mõistab ta, et Monterey on just see koht, mis sobiks selle varjupaiga jaoks, ning suvekodu juurde kuuluvad valdused oleks koertele ideaalne koht. Kui ka ta isa selle mõttega nõus on, hakkavad asjad liikuma.

Kuid ise üksi ta seda ju teha ei saa, tal on vaja ka kohalike veterinaaride abi. Sedasi saabki ta tuttavaks Campbellide perega ning Lucasega.

Lucas on hiljuti tagasi tulnud Piirideta Veterinaaride missioonilt, kuhu ta kihutas paar päeva pärast seda kui tea kihlatu ta altari ette üksi seisma jättis. Lucas ei otsi uut kallimat, sest ta pole selle kolme äraoldud kuu jooksul oma valust siiski üle saanud.

Seega oleks need kaks ju ideaalsed üksteisele teisest üle saamiseks, kuid kui Chloe kuuleb Lucase lugu, siis ta ei julge talle rääkida, et ta ise tegi oma kihlatule praktiliselt sama asja, seega ta valetab, et nemad läksid lahku kuu enne pulmi.

Üheskoos asuvad nad Chloe elamist koerte jaoks ümber kohandama, veedavad nädalavahetusi rannas ja õhtuid veini juues ja süüa tehes.

Ja siis saabub esimene koer ja siis veel suur hulk koeri ja siis on suur avamine ja siis kohtub Chloe Lucase endisega, kes tahab Lucase juurde tagasi tulla, sest Hollywood polnudki see mida ta lootis, kuid Lucas …

Lucas on taas minemas kolmekuulisele missioonile Piirideta Veterinaaridega, ning viimasel päeval enne ära minekut päästab Chloe mitmed koerad koeravõitluse areenilt, kuid üks neist siiski sureb ta käte vahel. Šokk ja lein toob neid kahte veelgi lähemale ning kui hommikul tunnistab Chloe Lucasele kuidas ta tegelikult oma endisest kihlatust lahku läks, vihastab Lucas ning läheb oma missioonile.

Chloel pole mingit lootuski Lucaselt andeks saada, kuid kerte varjupaigal läheb hästi, tal on käed jalad tööd täis ja kolm kuud möödub kiirelt. Ning ühel jalutuskäigul rannas koos ta oma isikliku (ja varjupaiga esimese) bit pulliga leiab Lucas neid taas üles.

See Koktaili osa polnud küll nii naljaks kui oli eelmine, kuid vaatamata sellele oli see üks väga hea, positiivne ja tore lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar