2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 23. märts 2015

Memoirs of a Gigolo II



Raamat: Memoirs of a Gigolo, Second Omnibus Edition Volumes 5-7 by Livia Ellis (2015)
Hinne: B
Tere tulemast Oliver Adairi maailma. Väljastpoolt ilus. Rikutud seestpoolt. Üks vale otsusus teise järel ja sedasi ta ongi rahata ning võimalusteta. Kui talle pakutakse võimalust müüa oma keha, siseneb ta müüdava seksi paralleelmaailma. Oliver asub teekonnale, mis seab ta vastakuti tema deemonitega, annab vastused ta kunagistele pattudele ning temast saab mees.
 
Viiendas raamatus on Oliver Jaapanis koos huvitava armukesega. Mida on vaja selleks, et Oliver nõustusk armukesest lahkuma ning tagasi koju pöörduma? Ilmselgelt on see midagi rohkemat, kui Olga talle pakkuda suudab.
 
Kuuendas raamatus saab Oliver teada, et kõiksugune töö muutub ühel hetkel rutiiniks. Isegi meesoost saatja töö.

Seitsmendas raamatus satub Oliver oma elu esimesse kaklusesse, kogub kokku ma kiimased kaastöölised, kuulsused ning allakäinud kõrgseltskonna esindajad, et minna kõik koos vaatama tema perekonna mõisas filmitavat tõsielusarja, ning lõpuks satub veel kord kaklusesse ning kõmuajakirja lehtedele.
Comedy, Erotica, MM

Teine Gigolo kogumik on samuti nagu ka esimene, huvitav, üllatav, naljakas, armas ja vahel tüütu.

Esimese raamatus on Oliver Jaapanis ja meenutab oma suhteid vanematega, vanavanematega ja esimesed gei kogemused. Jaapani klient on aga nii kõikehõlmav, et nädalase kohaloleku asemel, venib see ülesanne kuu pikkuseks ning lõppkokkuvõttes peab Olga Oliveri sellest peaaegu vangistusest sõna otseses mõttes välja tirima. Kuid see osa, kus Oliver meenutab oma vanematega suhteid, nende ühist puhkusereisi … see on nii huvitav.

Teine raamat on põhimõtteliselt Oliveri teiste erinevate klientide tutvustus ja tal on ikka igasuguseid imelikke ja huvitavaid kliente. Ning kogu aeg on taustaks Olga tujutsemised ja nõmetsemised.

Kolmas raamat läheb hullumeelseks kätte – Oliveri üks imelikult alanud päev läheb edasi imelikuks pärastlõunaks, veelgi imelikumaks õhtuks, kaklust ja põgenemist täis ööks. Hommikul kogub ta üha suureneva seltskonna kokku, et sõita mõisasse, kus tahetakse teha tõsieluseriaali teemal kuidas elasid kunagi mõisa teenijad. Kogu seltskond on tõsiselt kirju, nende seas on neid kes tahavad saada osa sellest tõsielusarjast, neid kes tahavad kellegiga sellest seltskonnast magada ning neid kes tahtsid lihtsalt linnast põgeneda.

Nagu ikka on kõigis raamatutes vihjeid mõningatele kuulsustele, nagu näiteks see kuulus näitleja kes kuulub Saientoloogide sekti ja siis see kuulus jalgpallur kelle naine koos lastega USA’s elab ja moodi teeb :) või siis see vananev näitlejanna, kes kunagi esimene Bondi tüdruk oli … eks arvake ise kellest juttu on.

Mul on tõsiselt kahju, et siia kogumikku pole lisatud ka neid lühilugusid, mis on ilmunud nende raamatute vahepeal, sest tihtipeale on vihjeid juhtumustele nondest lühilugudest ja seega jääb kogu lugu poolikuks. Aga äkki veel lisatakse või siis loodetavasti on need lühilood viimases kogumikus.

Hea raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar