2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 31. märts 2015

Day Shift



Raamat: Day Shift (Midnight, Texas #2) by Charlaine Harris (ilmumise aeg klassikaline 05.05.2015)
Hinne: A
Pole olemas halba reklaami, kui sa just ei ela Texase linnakeses Midnight, kus elanikud hoiavad pigem omaette. Isegi linnas, kus igal inimesel on saladus, on Olivia Charity suur mõistatus. Ta elab Lemueli nimelise vampiiriga, kuid keegi ei tea, mis tööd ta teeb. Nad teavad vaid, et ta on ilus ja ohtlik.

Ennustaja Manfred Bernardo saab teada, kui ohtlik Olivia võib olla, kui ta läheb ühel nädalavahetusel Dallasesse tööle ning näeb Oliviat koos abielupaariga, kes järgmisel päeval nende hotellitoast surnuna leitakse. Asja teeb aga hullemaks ka see, et üks Manfredi püsikliente – üks väga rikas püsiklient – sureb nende seansi ajal.

Manfred tuleb tagasi Dallasest segatuna skandaali ning pressi poolt taga aetuna. Ta pöördub Oliavia poole abi saamiseks. Sügaval sisimas ta teab, et salapärane Olivia saab asjad taas korda ajada. Või vähemalt nii korda nagu see Midnighti linnas võimalik on …
Fantasy, Paranormal, Mystery

Tere tulemast tagasi linnakesse Midnight, mis asub Texases keset mittemidagi ja kus elanikud on kõik erilised, igaühe erineval moel.

Seekord ei ole probleemid mitte linnakeses endas, vaid probleemid puudutavad linnakese elanike. Manfredi süüdistatakse varguses tema kliendi poja poolt. Olivia kohtub oma isa käsilase käsilasega. Rev. saab väga erilise hoolealuse. Üks salapärane ettevõte avab taas ammu käest lastud Midnighti hotelli. Ning Midnighti väisavad paar tuttavat tegelast Sookie raamatutest (nende seas üks mu lemmik liba-loomi ;)).

Päevane vahetus on suurepärane järg sarja eelmisele raamatule Kesköine risttee. Lugu on täis müsteeriumit ja põnevust. Kõik linnakese elanikud on erilised, kuid nende erilisust ei pakuta lugejatele koheselt hõbekandikul, vaid lastakse lugejatel endal arvata, kes või mis nad on, ning isegi loo lõpuks ei selgu siiski kõigi elanike erilised omadused. Lugu pole räägitud ühe elaniku vaatevinklist, vaid jutustajateks on mitmed linnakese elanikud ja see teeb selle loo veel eriti nauditavaks.

Suurepärane lugemine ja ootan huviga juba järgmise raamatu, Night Shift, ilmumist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar