2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 21. aprill 2015

The Corpse-Rat King



Raamat: The Corpse-Rat King (Marius don Hellespont #1) by Lee Battesby (2012)
Hinne: B+
Marous don Hellespond ning tema õppipoiss Gerd on professionaalsed sõjaväljade rüüstajad. Kui nad satuvad Scorby Kuninga laibale ning Gerd tapetakse, peetakse Mariust ekslikult surnud monarhiks ühe hukkunud sõduri poolt, ning ta tõmmatakse Surnute Kuningriiki.

Täpselt samamoodi nagu ka elavad kodanikud, nii vajavad ka surnud Kuningat – kuningas ju ikkagi on jumala asemik maapeal, seega nad vajavad kedagi, kes meenutaks jumalale, kus nad on.

Ja nii juhtubki, et Marius saadetakse tagasi maapinnale koos sõnumiga: kui ta tahab oma elu tagasi saada, peab ta neile leidma surnud Kuninga. Ja Marius ka täiesti plaanib seda teha.

Seda siis niipea kui ta on põgenemise lõpetanud.
Paranormal, Adventure, Humor

Laibarüüstajate kuningas on üks väga huvitav lugu.

See on lugu ühest vargast, kes varastab rohkem kui ta neelata jaksab ning tänu ta viimasele noosile tuleb tal minna rännakule, millest ta ei saa loobuda, sest vastasel juhul kaotab ta sõna otseses mõttes oma elu. Kuid ta on ju varas ja valetaja, seega kui ta andis lubaduse täita oma ülesanne olid ta mõtted juba plaani juures kuhu ja kuidas põgeneda, seega kui ta peab minema paremale, läheb tema vasakule ning alustab teed põgenemaks nii kaugele kui tema teada on võimalik põgeneda. Kuid ta ei saa siiski põgeneda selle eest, mis teda ees ootab.

Seega pärast mõningaid üllatavaid käänakuid teel ja üllatavate elukatega kohtumist, jõuab ta ikkagi täpselt sinna, kuhu ta esialgu jõudma pidi. Kuid selle asemel, et varastada seda mida talt oodatakse, varastab ta midagi veelgi paremat.
 
See lugu on täis nalja ja üllatusi ning ta on tõsiselt kaasahaarav.

Kui teile meeldivad Scott Lynchi Härrasmehe Värdjate sari või siis Robert Evereti Mõistatus kivis sari, siis teile meeldib ka see sari.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar