2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 13. november 2015

Night of Pleasure



Raamat: Night of Pleasure (School of Gallantry #4) by Delilah Marvelle (2014)
Hinne: C
Korraldatud abielu on hirmutav, kuid mitte nii hirmutav kui oma tulevase abikaasa võrgutamine, kelle kirge sa mõista ei suuda …

Derek Charles Holbrook, Banfieldi vikont, teadis oma saatust sellest ajast saati, kui ta oli seitseteist ja ta ise teatas talle, et ta abiellub tulevikus kena kuid salapärase Ameeriklannaga, kelle nimi oli Miss Grey. Selleks et kaitsta probleemides olevat valdust, allub Derek oma isa soovidele, mõistmata veel, et ta on end sidunud millegi palju rohkemaga, kui lihtsalt abielu.

Miss Clementine Henrietta Grey võib küll olla miljoneid väärt, kuid mitte ükski penn pole talle mitte kunagi väiksematki õnne toonud. Kui ta peab abielluma selle karismaatilise ning kütkestava Banfieldi vikontida, kelle ainus eesmärk siin elus tundub olevat oma ebaühtlase õmblusega pintsaku parandamine, avastab Clementine, et Derekile tulevase pärija andmine nõuab temalt palju enamat, kui Clementine on valmis andma.

Derek ei suuda kuidagi oma liigagi tõsist abikaasat võrgutada, ning ka mõistab, et tema unistused luua armastavat peret on muutunud hoopis õudusunenäoks. Kuid ta leiab ootamatut abi kunagiselt kurtisaanilt, kellel on uskumatu käitumise kool, ning nüüd on Derekil ja Clementilnel võimalus leida nii kirg kui õppida ära keel, mida ei räägita vaid kehadega, vaid ka mõistuse, südame ja hingega.
Romance, History

Taas kord üks NetGalley raamat ja ma pole ka lugenud selle sarja eelnevaid raamatuid.

See oli üks imelik lugu.

Peategelased on siis Derek, kes on seitseteist ja ei mõtle muust kui vaid rindadest ja huulte söömisest (see on päris hirmutav, kui sellele mõtlema jääda) ning ta kohtub Clementinega, keda ta koheselt püüab kõrvaltuppa meelitada, et tema huuli süüa. Kuid Dereki isa teavitab teda oma surivoodil, et nad on Clementinega kihlatud ja abielluvad kui tüdruk on saanud kakskümmend üks. Kuid Clementine on ju vaid neliteist, seega tuleb neil oodata seitse aastat.

Seitse aastat hiljem, pärast lugematuid armastuse (teismelise hormoonidest ning poisi testosteronist tilkuvad) kirju, on Clementine lõpuks taas Londonisse tulemas, et nad võiksid abielluda. Kõik need seitse aastat pole Derek mõelnud millestki muust (kui ta on mõelnud Clementinest) kui vaid rindadest ja huulte söömisest (ja see on endiselt hirmutan, kuigi ta on nüüd juba mees.) Kuid Clementine on lugenud Dereki kirju ning ta ei taha olla vaid üks soe ja pehme asi, millega Derek oma kirgi rahuldaks, ning kuna ka Clementine vanemad pole talle olnud just teab mis heaks eeskujuks suhete asjus, siis ta ei taha endale saada seda ülimalt kirgliku abikaasat, kes tahab teda vaid järeltulijaid vorpivaks masinaks. Clementine on leidnud endale mehe, kes pakuks talle täpselt seda mida ta tahab – ta ei nõuaks talt muud kui vaid nime pärast abielu ning Clementine võiks jääda igavesti ignorantseks kõiges muus, mis puudutab mehe ja naise vahelisi suhteid. See mida Clementine teab magamistoas toimuva kohta on lihtsalt öeldes tiba imelik.

Siis ta kohtub Derekiga, nad tutvuvad taas, vaidlevad, teevad kokkuleppe, ning Clementine saab oma esimese õppetunni magamistoas ning Derek saab lõpuks piisavalt katsuda rindu ning huuli – seda siis kuni järgmise korrani.

Kuid seda järgmist korda ei pruugi kunagi tullagi, sest ühtäkki on Dereki siiani seksi täis ajus hakanud liigutama ka miski muu, ning see muu tahab teada, miks Clementine on nii abielu ja laste vastu. Ning siis hakkab ka ajus olevat seksi välja vahetama armukadedus.

Kuna Clementine sõber, kellega ta oli lootnud siiani abielluda, käseb tal ikkagi Derekiga abielluda, lähebki Clementine ikkagi kirikusse ja nad abielluvad, kuid nende esimene öö on katastroof ning järgmisel päeval ähvardab Derek lahutusega, kui Clementine ei avalda oma saladusi.

Järgnevad mõningad silmi avavad sõnelused inimestega, kes on seotud Clementine imelike tõekspidamistega ning lõpuks saab siiski me õnnelik paar kokku, kuigi algul vaid kui sõbrad kuid siis …

Mis selle loo imelikuks tegi oli see kuidas Dereki ja Clementine mõtted liikusid, kuidas nii nende mõtted ja ka teod olid tihti nii vasturääkivad. Oli kohti, kus lugu oli vägagi nauditav ning oli ka kohti, kus ma oleks tahtnud raamatu käest visata.

Osati oli tegu hea raamatuga, kuid teisalt oli ta ikka kohutavalt halb.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar