2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 10. november 2015

Suddenly Beautiful



Raamat: Suddenly Beautiful by Boon Brux (2013)
Hinne: C
Olla Aphhrodite poeg pole mingi kerge asi. Miljonärist kosmeetika firma mogul Toraos Stephanos mässab oma pooljumala staatuse vastu, ning püüab kogu hingest oma isikliku elu ning surematute maailma lahus hoida, vandudes et ei võta endale kunagi pooljumalannast tüdruksõpra. Kuid kahjuks ei mõista ta uusim alluv Tora reegleid.

Kuigi Nikki on salaja oma jumalikult kuuma bossi armunud, ei riskiks ta kunagi oma töökohaga ning vabadusega, et avaldada oma tunded mehele, kes ilmselgelt on väljaspool tema ulatust. Kuid kahjuks ei jää seega talle muud kui vaid kujutada oma ülemust alasti ning mõelda õelaid mõtteid uuest tüdrukust.

Kuid pärast ühte Ambroosia pudelit ja ühte kirgi täis ööd … Nikki arvab lõpuks, et äkki tal siiski on võimalust oma unelmate mehega. Kuid järgmisel hommikul teeb Tor näo nagu eelmist ööd polekski olnud ning jätab Nikki üksi uue ning tundmatu ihaga võitluseks – nimelt tuleb välja, et Nikki isa on Ares ning Nikki saab võimaluse oma emale headmeelt teha.

Armastuses ja sõjas on kõik lubatud … ning Nikki ei kavatsegi kellelgi seda unustada.
Romance, Paranormal,

Oh jah, see Kreeka mütoloogiate fan-fiction oli üks tüüpiline lihtne armastuslugu, kuhu on natuke segatud maagiat.

Lugu algab nagu odava pornofilmi käsikiri – hall hiireke assistent ning jumalik ülemus, armukade punapea jurist ning surfarilikult kuum uus marketingiguru. Üks asi lükkab teise liikuma ja hiireke ja ülemus lõpetavad voodis – lihtne ja igav.

Edasi läheb tiba paremaks. Selguvad sugulused Kreeka jumalatega, mängu tuleb maagia, pidev erektsioon, arusaamatused, vihased jumalad, armukadedad jumalannad, ootamatult imekaunid neidised ning loomulikult õnnelikud lõpud. Üks vägagi tüüpiline paranormaalne/maagiline noorte täiskasvanute lugu.

Üks kiire lugemine, mis ka sama kiirelt ununeb.

Meenutas vägagi samas sarjas ilmunud Tall, Dark and Divine raamatut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar