2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 23. november 2015

Beauty and the Wolf



Raamat: Beauty and the Wolf (The Cursed Princes #1) by Marina Myles (2013)
Hinne: F
Needuste liit.

Isabella Farrington on abiellunud ülepeakaela. Vaatamata tema värske abikaasa rikkusele, on Lord Draven Winthrop see kellest selja taga sosistatakse, keda välditakse ning keda kardetakse. Kuid ikkagi köidavad Isabellat Draveni tõmmu ilus välimus, tema jõud, ning ta võib vajalikul hetkel vägagi sarmikas olla. Isabella on vaesunud Egiptoloogi tütar, ning ta teab et ka tema kohta ringlevad kuulujutud, kuulujutud selle medaljoni kohta, mida ta kaelas kannab. Kuid need jutud pole ju muud kui ebausklik jura …

Kuid kui Isabella läheb tagasi Draveni rannikuäärsesse üksikusse häärberisse, tunnetab ta, et Thorncliff Towersis on õhus midagi enamat kui lihtsalt ebausk. Draven on kirglik ja võrgutav, kuid tal on ka julm ning kontrollimatu külg, ning ammused saladused. Selleks, et nad saaksid rahus elada, peab Isabella välja selgitama mustlase needuse ja ema vaenu põhjused. Eriti veel selle pärast, et Draven usub oma noore abikaasa saatuse olevat veelgi julmema kui ta enda oma …
History, Paranormal, Romance

NetGalley annab mulle võimaluse ise valida, mida ma lugeda tahan ja seega on mul ka alati võimalus teha ise vigu raamatuid valides, vahet pole, kas raamat on valitud autori, kaane või lihtsalt algaja õhina tõttu. Ja seekord on taas tegu ühe algaja õhina suure apsuga.

Kuidas siis iseloomustada seda raamatut? Võtke klassikaline Iluduse ja Koletise lugu, eemaldage kõik, mis selles on klassikalist, lisage üks libahunt, näpuotsaga Videvikku, palju absurdi ning lihtsalt lauslollust ning te saate raamatu mis paneb teid nii naerma kui ka nutma. Naerate te kõigi nende absurdsuste pärast, mida kirjanik on välja mõelnud või kogemata sisse kirjutanud ning nutate, kuna te raiskate seda raamatut lugedes oma kallist lugemisaega.

See oli üks halvim klassikalise muinasjutu uusversioon. Ma ausalt ei mõista, miks nii paljudele lugejatele see raamat meeldis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar