2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 7. detsember 2015

Ghost on the Lake



Raamat: Ghost on the Lake by Alex Alexander (2015)
Hinne: C
Kujuta ette, et sa sured äkki. Kuid avastad siis, et sa võid siiski elus olla, lihtsalt sa oled teise dimensiooni kadunud.

Kujuta ette seda hirmu, kui sa tead, et ainus tee tagasi sinu kehasse ning sinu armastuse juurde on võideldes kohutava kurjusega, iidse ühiskonnaga ning kellegiga, keda sa usaldasid, ning kes sind õelalt pettis.
Chicago ülikooli tudengid Mike ja Laura on hingesugulased, ning nad on valmis kogu oma ülejäänud elu koos veetma. Kuid siis tabab neid kohutav õnnetus. Ujudes kaob Mike salapäraselt.

Laura on kindel, et Mike ei uppunud. Ta kahtlustab, et kadumise tagas on mustad jõud. Tema otsingutel lööb kaasa ka Ron, Mike kauaaegne lähedane sõber. Asjad muutuvad vägagi ohtlikuks, kui Laura ja Ron segatakse rahvusvahelisse kriminaalsesse ettevõtmisesse, saada enda käsutusse aine, mis teeb võimalikuks hingel kehast lahkuda ning teisi dimensioone külastada.

Kas Mike suudab põgeneda sellest õelast mängust, ning oma kehasse tagasi naasta? Kas ta lõigatakse tema kehast ära igaveseks nende kriminaalide poolt, kes piinavad Laurat ja Roni? Või saab tema suurimnaks väljakutseks võitu saada salapärasest klannist, kes hoiavad selle salapärase aine teavet endale.

Vastused võivad teid šokeerida ning muuta kogu teie ettekujutust elust, armastusest ja surmast.
Thriller, Criminal Mystery, Paranormal,

Esiteks – raamatu sisututvustus ei anna raamatust päris õiget ideed, pigem viib eksiteele.

Kuid muidu on tegu päris hea tondi looga, või siis õigemini hinge looga.

Lugu on siis Mikest, kes läheb ujuma, ning ühtäkki ta polegi enam oma kehas, kuid ta ei suuda ka meenutada, mis juhtus, miks ta suri.

Ta hakkab asja uurima, leiab veel teisigi kes on samuti samal päeval salapäraselt surnud, ning ka nende kehad on kaduma läinud. Lugu muutub veelgi salapärasemaks, kui nad suhtlevad veel ka teiste vaimudega, ning saavad infot ka Mike sõbra kohta …

Laura on leidnud oma elu armastuse kuid siis läheb ta ühel suveõhtul ujudes kaduma. Mike vanemad on ajastuses, tema parim sõber (keda ka Laura teab juba ammusest ajast, kuid ta ei teadnud, et Ron on Mike sõber) püüab aidata nii palju kui suudab. Laura ei taha uskuda, et Mike on surnud isegi siis kui kõik talle kinnitavad, et ta peab Mike surmaga leppima. Ainuke, kes Laurat usub ja aitab on ta aitab tal lõpuks Mike leida.

Mike kasutab neid teadmisi, mis ta oma uuringutel on kogunud, et koos Lauraga lõpuks oma kehasse tagasi saada.

See oli üks huvitav lugu, huvitav teooria hingedest ning mis neist saab pärast surma, kuid lugu ise kaotab mingi hetk oma sujuvuse. Ühtäkki on loos asju, mille vajadusest ma aru ei saanud, samas kui teised asjad, mis alguses olid väga tähtsad unustatakse lõpus täiesti ära. Lool oli väga hea ja tugev algus kuid lõpp on kiirustatud ning mitte just kõige paremini läbi mõeldud.

Huvitav lugu, kuid oleks võinud olla paremini viimistletud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar