2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 21. detsember 2015

The Lost Soul of Lord Badewyn



Raamat: The Lost Soul of Lord Badewyn (The Ordet of the MUSE #3) by Mia Marlowe (2015)
Hinne: C
Meg Anthony pole kasvatatud kui leedit. Selle asemel kasvas ta üles sulide hulgas, kes kasutasid erilist „Leidmise“ annet nende endi hüvanguks. Kuid hiljuti on Camdeni hertsog võtnud ta oma tiiva alla, MUSE ordu liikmeks, õpetades talle leedi olemise peent kunsti ning ka seda kuidas kasutada tema omapärast annet teiste abistamiseks.

Kuid Megi anne on liigagi ahvatlev kõiksugustele kahtlastele tegelastele, kes soovivad teda omale saada.

Lord Badwynile antakse ülesandeks teda kaitsta, kuid ta teab – liigagi hästi – et tema metsik Uelsi loss pole sugugi ohutu sellele kenakesele, liigagi ahvatlevale olendile. Pooleldi inimene, pooleldi langenud ingel, on lord Badwyn Nephilim. Ta on erak, kes on vandunud, et ei armu kunagi. Kuid mida ohtlikumaks Megi lossis olek muutub, seda enam leab lord Badwyn end ahvatletud rohkem kui kunagi varem … ning ta saab ka lõplikult teada, kas tal on nii süda kui hing.
Romance, History, Adventure

See on siis MUSE ordu kolmas raamat ja sedakorda on peaosades Meg Leidja ja Samuel Nephilim.

Seekordses loos ei ole tegu mingi maagilise ohtliku asja leidmisega ning kahjutuks tegemisega, seekord on ohus Meg, kelle onu ning onupoeg on ta taas leidnud ning kavatsevad teda röövida ning ta taas endi heaks tööle panna. Seega saadetakse ta kaugesse üksikusse lossi, kus elavad Samuel ja tema isa. MUSE ei tea tegelikult päris täpselt, mis või kes Samuel ja ta isa on, kuid nad teavad, et Samuel on Nägija, kes on MUSE korra aidanud.

Kui Meg lossi jõuab jätab ta nii Samuelile kui tema isale väga tugeva mulje kuid Samuel näeb teda kui kedagi, keda ta peab kaitsma ning Samuel isa näeb teda kui võimaliku järgmist minijat ning tema järgmise poja kandjat. Seega selleks et Megi päästa, peavad nad Samueliga põgenema.

Samuel on saatnud ka sõna Camdeni hertsogile, et ta teab lähikonnas ühte meediumi, kes võik teda aidata tema kadunud abikaasaga suhtlemisel. Seega ristuvadki Megi/Samueli ning Camdeni teed ja nad lähevad kõik üheskoos meediumi juurde. Pärast seansi lähevad Meg ja Samuel edasi Londonisse, kus nad leiavad selle mida nad otsivad, kaotavad peaaegu oma elud ning kui MUSE Ordu taas kõik kokku saab on vahepeal toimunud kaks vaikset pulma, Ordu on saanud uue liikme ning neil kõigil on ees uus ülesanne.

See oli üks lihtne lugemine. Iseenesest sellel lool oli potentsiaali olla palju põnevama müsteeriumiga, kuid ka sellisel kujul polnud ta väga paha, lihtsalt ta oleks saanud parem olla.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar