2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

esmaspäev, 4. aprill 2016

Fire Touched



Raamat: Fire Touched (Mercy Thompson #9) by Patricia Briggs (2016)
Hinne: C
Lühikokkuvõte
: https://www.goodreads.com/book/show/25776210-fire-touched
Haldjate ja inimeste vaheline vastaseis muutub üha pingelisemaks. Ning kui kujumuutja Mercy ning tema Alfa libahundist abikaasa Adam kutsutakse appi peatama lammutavat trolli, saavad nad enda kätte millegi, millega on võimalik sundida haldjaid tagasi tõmbuma ning peatada siiani vägagi reaalset sõda. Nende juurde tuleb vägagi ammu haldjate poolt röövitud laps.

Vastupidiselt kõige mõjuvõimsama libahundi soovidele ning inimeste ning haldjate soovidele, otsustavad Mercy, Adam ning nende kari kaitsta seda poissi ükskõik mis hinnaga. Kuid kes kaitseb neid selle poisi eest, kes võib mängida tulega?
Fantasy, Paranormal, Thriller

Järjekordne Mercy lugu ei too midagi uut ega üllatavat. Taas kord peavad Mercy ja co vastakuti seisma nendega, kes soovivad inimestele halba ning on valmis enda võimu alla saama keda iganes, et ühtlasi ka kogu maailma valitseda.

Seekord on selleks eriliseks asjaks üks ammu röövitud poiss, kellele haldjate kõige iidsem olend on andnud võime mõjutada tuld. Kui Mercy ja Adam võitlevad silda lammutava trolliga tulevad neile appi nende vabad sõbrad ja nendega on kaasas ka see tulest puudutatud poiss, kes palub neilt 24 tunniks varjupaika. Nagu ikka, kui Mercy juba kellegi oma tiiva alla võtab, siis on ta praktiliselt kohe nende karja liige, kuid samas nagu ikka, ei lähe esialgu kõik kergelt ja positiivselt.

Kuid lõpuks leiab Mercy ikka selle võimaluse kuidas Hallide Lordide nõudmistele oma nõudmistega vääriliselt vastata ning jõuda lahendusele, mis sobib kõigile, kuigi hetkeks tundub, et makstud hind võib olla liiga kõrge, kuid nagu ikka on lõpp positiivne, et minna vastu järgmistele väljakutsetele.

Lugu on nagu ikka kaasakiskuv, kuigi siin pole suuri üllatusi, ega suuri drastilisil muudatusi, kuid siiski vägagi meelelahutuslik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar