2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

esmaspäev, 3. detsember 2018

Queen of Nod


Raamat: Queen of Nod (The Balance #2) by C.W. Snyder (2018)
Hinne: C
Pärast Punase kuninganna surma oli Alice lootnud leida rahu. Selle asemel peab ta aga silmitsi seisma uue vaenlasega: katkuga mis ärvadab Nodi põlvili suruda, raputades sellega kogu hauataguse elu alustalasid. Alice on sunnitud kodust põgenema, jättes maha oma troon ja rahvas, asudes retkele, mille käigus ta suure tõenäosusega kas muudetakse või murtakse.

Metsasest haldjate maailmast, mitmete universumite seast otsivad Alice ja Zee meeleheitlikult ravi enne kui on liiga hilja. Oma teel kohtavad nad uusi kaaslasi ja uusi vaenlasi – võimukaid ning ohtlike maage, vahetuslapsest printsess Maggie ja kolme pahatahtliku venda, kes ei peatu millegi ees et end ümbritsevat hävitada.

Nodi saatus on kaalukausil, ning selle päästmise võti võib olla seal, kuhu Alice pole kunagi julgenud minna – tema oma mõistuse sügavustes.
Fantasy, Horror, Fairi Tale Retelling

Teine raamat Alicest. Kuna ma pole lugenud Alicet peeglitagusel maal, siis ma ei saa öelda, et see lugu on sedamoodi, kuid samas on ju loogiline, et põhilugu oleks sama nagu esimeses osas oli. Kas siin on palju teisi müüte ja muinasjutte, kuid see esmane katk, mis külvad surma ja hävingut üle kogu Nodi meenutas nii väga Westlife 2 hooaja viimast osa ja samas meenutab ka kõik muu niiväga Neil Gaimani Ameerika jumalaid.

Kuigi võib-olla selle osa lagus pole nii hoogne ja nii segane ja intensiivne kui oli esimene raamat, siis peagi saab ka see raamat hoo sisse ja fantaasial ei ole piire. Selles loos pole nii õõvastavaid hetki, kui seda oli esimese, kuid verd ja ebardlikust on siin siiski piisavalt.

Põnevalt ülesehitatud lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar