2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 19. oktoober 2021

The Love Hypothesis

Raamat: The Love Hypothesis by Ali Hazelwood (2021) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/56732449-the-love-hypothesis           

Olive Smith on kolmanda aasta doktorantuuris ning ta ei usu pikaajalistesse romantilistesse suhetesse - kuid ta sõbranna usub ja see on ka põhjus, miks ta selles jamas on. Olive teab, et selleks et Anhi veenda, et Olivel on suhe ja ta  on teel õnneliku lõpu poole, on tal vaja rohkem kui vaid Jedi käeliigutust: teadlased vajavad tõestust. Seega, nagu iga ennast austav bioloog, satub Olive paanikasse ja suudles esimest meest, kes talle teele jäi.


Ning see mees pole keegi muu kui Adam Carlsen, noor tegija professor - ja üldtuntud tõbras. Ning see ongi põhjus, miks Olive on täiesti rabatud kui Stanfordi tuntud laboratooriumi türann nõustub tema mänguga kaasa minema ning olema ta vale poiss-sõber. Kuid kui suur teaduskonverents läheneb, pannes Olive edasise karjääri Bunseni põletile, üllatab Adam teda taas piiramatu toetusega ja veelgi enam lõppematute … kõhulihastega.


Ühtäkki on nende väike eksperiment ohtlikult lähedal leekidesse lahvatamisele. Ning Olive avastab, et ainus asi, mis on keerulisem kui armastuse hüpotees, on tema süda mikroskoobi all.

Romance, Fiction, Humor


Armastuse hüpotees on päris andekalt kirjutatud rom/com, kus peategelane, Olive ei usu rom/comi või meet cute momente või kõige seda muud mida Hollywood meile lusikaga söödab (isegi kui Olive ja ta sõbrad armastavad vaadata neid rom/come). Ta on teadlane ja ta usaldab teadust, usaldab tõestus ja tulemusi mida saab korrata samas keskkonnas samade muutujate olemasolul. 


Kuid siis satub ta autori soovil sellisesse lolli olukorda, et tema parim sõbranna (kes sunnib teda üsna tihti tegema asju mida ta tegelikult teha ei taha) armub tema grupikaaslasesse, kellega Olivia on paar korda väljas käinud ja selleks, et ta sõbranna usuks, et tal pole ka mitte väikest tunderaasu poisi vastu, vajab ta ruttu tõestatavat õnneliku suhet. Seega haarabki ta nööbist kinni esimeselt meeshingelt, kes sõbranna silmapiirile ilmudes tema ligiduses on (isegi kui nad on laboris keskööl), pomiseb “Kas ma võin teid suudelda?” ja enne kui mees talle vastata saab on nende huuled koos.


Ja kui “ohtlik” hetk on möödas ja Olive vaatab, kes tema ohvriks sattunud on, peab ta vaatama üles ja üles ja üles, sest mingi ime läbi on ta suutnud kiirkorras “poiss-sõbraks” valetada ülikooli kõige pikema ja ebameeldivama õppejõu. Adam on tuntud selle poolest, et ta suudab oma juhendatavad nutma ajada ja ta nõuab neilt rohkem tööd kui ükski teine õppejõud. Ta pole ei Olive õppejõud ega ka tema diplomitöö komisjonis, seega pole neil takistusi oma “suhet” jätkata, kuid kas see on ikka õige.


Kui Olivial on oma põhjus “poiss-sõbra” vajaduseks, siis ka Adam “vajab tüdruksõpra” et tõestada õppetooli juhile, et ta ei kavatse lähiajal ülikooli vahetada. Ja vot nii see kõik alguse saabki. Minnes tavalise rom/comi radadel te ilmselt juba teate kuhu see kõik välja jõuab ja otse loomulikult peab esialgne tõre paar peagi kurdutavaks tuvipaariks muutuma. Ja et asi liiga roosa ja lilleline poleks, tuleb siia sisse loomulikult tilgutada ka paar tilka tõrva ja paar peatükki tõeliselt kuuma seksi.


Lühidalt, võtke mitteroheline kuid suur Hulk, pange ta kokku doktor Jane uuringu assistendi Darcyga, pange nad olukorda, kus nad peavad armunud paarikest mängima, laske Janel vahel neid veelgi rohkem kokku lükata ning Thoriga nende nina all miilustada. Ning loomulikult on mängus saladus minevikust ning Hulki sõber, kes käitub nagu Loki halveim versioon. Vot selline lugu. :D


Meelelahutuslik ja kiire lugemine.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar