2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 12. juuni 2023

Virsikupuu saladus

Raamat: The Beach Keeper by Sarah Addison Allen, tõlge Eva Velsker (2013) ER,RR, A Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/17285996-virsikupuu-saladus  

Põhja-Carolina osariigi Walls of Wateri linnakeses valmistutakse kunagise uhke häärberi taasavamiseks. Paxton Osgood, kelle perekond on häärberi taastamise enda peale võtnud, pöördub oma klassiõe Willa Jacksoni poole, et ühiselt mõelda, mil moel galaõhtut sisustada, aga too ei taha asjast midagi kuulda. Pidulik sündmus läheneb, jäänud on veel vaid häärberi kõrval kasvava viljatu virsikupuu asendamine iidse tammega, ent üles kaevatud puu juurte alt aga tuleb päevavalgele...

Drama, Magical Realism, Romance


Mis on tõeliselt kaasakiskuva peredraama alustalad? Mitme põlvkonna tagused peresaladused, keelatud armastus, ootamatud liitlased ja loomulikult võimalus kunagisi vigu parandada. Seega .. lubage mul tutvustada “Virsikupuu saladusi”.


Kauges Põhja-Carolina väikeses linnakesel on oma ajalugu, tähtsad perekonnad ja saladused, mis tulevad välja siis kui kunagise tähtsa perekonna maja ümber hakatakse uut aeda kujundama ja selle käigus tulevad välja luud. Selles majas on plaanis peagi pidada kohaliku naisteseltsi iga aastane gala, seega peab see segadus saama lahendatud enne galat.


Uurimise käigus jõutakse ka arusaamale, et see naisteselts ei pruugi alati olnud olla rikaste ja uhkete koduperenaiste klubi. Ja see skelet … äkki see polegi mõni juhuslik möödakäija, kes on kogemata puu all surnud ja sinnasamma maetud, vaid hoopis midagi palju pahelisemat ja ka maagiaga seotut.


See oli üks väga andekalt ja samas klassikaliselt üles ehitatud peredraama, kuhu on lisatud törtsuke maagiat ja kurjust. Kuid siin on ka võimalus kunagist kurjust heastada ja pidage meeles, armastus võidab alati ning õelus ei ole alati negatiivne ;).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar