2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 7. mai 2013

Tender Is the Knight

Raamat: Tender Is the Knight by Jamaica Layne (2010)
Hinne: C
Tehase vahetuse juht ning Dayton, Ohoio elanik Lisa Marie Smithsi elu muutub ühekorraga palju keskaegsemaks. Lisa kaastööline ja parim sõbranna Pegeen Palmer tirib ta ühl nädalavahetusel poolvägisi kaasa oma viimase hobi üritusele – Society for Creative Anachronism (SCA), ajaloo taaselustamise organisatsiooni, kes on spetsialiseerunud keskajale, kogunemisele.
Romance, Fantasy (kind of :) ),

Ok … ausalt, kui teie loete selle raamatu tutvustust, mis teie asjast arvate? Noh, mina ei arvanud suurt midagi, tundus lihtsalt huvitav. See on üks järjekordne NetGalley raamat.
Ja kui ma alguses lugema hakkasin, siis tundus kõik selline totralt naljakas, kuid lugu oli ju huvitav, seega jätkasin lugemist.
 
Tegelikult oli ju päris hea lugu. Ja need SCA inimesed on täielikult olemas. Meile kõige lähemad kuningriigid on Soomes (kuigi ma kahtlustan, et midagi sarnast toimub ka Eestis, lihtsalt nad pole ametliku SCAga seotud).

Raamatu armastuslugu oli ka tore ja tegelased on hästi kirjutatud. Kuigi vahepeal see nende pidev salatsemine ja tõsine kinnisidee selle „mänguga“ oli natuke üle vindi keeratud, kuid eks me friigid ju sellised olemegi, et väljastpoolt vaatajatele tundume kui hiljutised hullumaja asukad.

Mingi moment kui ma raamatu lugemises pausi tegin, kirjutas mu oma aju seda raamatut vägadegi huvitavalt edasi, kuid raamatu autor polnud samale ideele tulnud, seega tema lõpp oli siiski rohkem traditsiooniline kui minu oma :).

Et siis selline tiba teistmoodi lugu. Nüüd peaks ka mõne Steampunki loo ära proovima.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar