2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 30. jaanuar 2014

Seeking Her

Raamat: Seeking Her (Losing IT #3,5) by Cora Carmak (2014)
Hinne: C
Pärast mitmeid kuid sõjaväest vabanemist, pole Jackson Hunt endiselt suutnud argipäeva eluga päriselt leppida. Tal on vaja tööd ning leida oma elus midagi normaalset, mis aitaks tal teda kummitavad deemonid eemale hoida. Talle pakutaksegi tööd, kuid see pole mingi normaalne töö.

Ihukaitsja (lapsehoidja) rikkale ja hellitatud Kelsey Summerile pole just see töö mida ta otsis, kuid see annab talle võimalust reisida, saada minema kodust, mis oli hakanud teda ahistama igal ta sammul. See võik olla üks väga mõnus ja kerge töö, kui mitte arvestada seda, et Kelsey isa ei taha, et Kelsey teaks, et teda jälitatakse. Hunt tunneb end süüdlasena (ning natuke õõvastavalt) kui ta Kelseyt kaugusest jälgib. Kelsey on elurõõmus ja vihaleajav, erutav ja hoolimatu, salapärane ja tuttav. Kui Hunt tunneb ära sama allakäigu spiraali Kelsey käitumises, mida ta ise aastaid tagasi ise läbi elas, otsustab ta lõpetada Kelsey vaatamine ja teda hoopis aidata. Kuid Kelsey tundma õppimine on hoopis raksem kui ta oli oodanud ja seda veel eriti selle pärast, et mida rohkem ta Kelseyt tundma õpib seda rohkem ta Kelsey endale tahab.
Romance, YA

Et siis lisalugu Losing It viimasele raamatule Finding It. Kui see kolmas lugu algab sellega kui Kelsey Budapesti jõuab ja seal Huntiga tutvub, siis käesolev novell algab aga juba seal kui Kelsey lennukisse istub, et Euroopasse lennata ja Hunt oma jälitatavat esimest korda näeb.

Hunt järgnebki siis Kelseyle märkamatult Ukrainasse ja sealt Serbiasse ja lõpuks siis Bulgaariasse. Ning kuigi aegajalt tekib situatsioone, kus Kesey siiski võiks näha Hunti, tulevad enamasti Huntile kasuks Kelsey pidev joobesolek ja pimedad baarid/klubid.

See novell lõppeb sellel hetkel, kui Hunt otsustab, et edasi lähevad nad vaid Kelseyga koos kui sõbrad, mitte jälitaja ja jälitatav.

Selline hea täiendav lugu vaadatuna Hunti silme läbi, tutvustades rohkem Hunti ennast ja andes ka lisainfot Kelsey tegemiste kohta enne kui Hunt talle tervislikumat reisimise viisi tutvustab.

Hea lisa lugu kogu triloogiale.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar