2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 29. jaanuar 2014

Tempting Cameron

Raamat: Tempting Cameron (Lone Pine Lake #2) by Karen Erickson (2013)
Hinne: C
Naabritüdruk pole kunagi nii ahvatlev välja näinud …
Cameron McKenzie jaoks on Chloe Dawson alati olnud vaid ta noorema õe parim sõbranna – kiuslik tüütus, kes teda alati jälitas ning käitus nagu ta oleks maailma naba. Alles ta õe Jane ja ta tuletõrjujast abikaasa Chrisi pulmas märkab Cameron Cloet taas … ja ta polegi enam kiuslik ega ka tüütu. Tõsi on see, et ilus Chloe ahvatleb teda hulluksajavalt. Kuid Cam teab, et ta pole kedagi väärt – ja eriti seda mitte ühe Lone Pine Lake kogukonna lemmiku jaoks.

Chloe on alati unistanud tulevikust koos tujuka ja mossitava Camiga, ning veel kui nad ka pulmas üksteist kirglikult suudlevad, hakkab ta mõtlema, kas ta unistused ei võiks mitte teoks saada. Cam ei püsi kunagi oma kodulinnas kaua, kuid Chloe teeb Camile pakkumise: üks ilus suveromanss ilma ühegi seoseta tulevikuks. See hea tüdruk on valmis seikluseks … seikluseks mis heal juhul võiks kogu ülejäänud elu.
Romance

See on üks lihtne ja armas lugu, mis räägib poisist ja tüdrukust, kes on tundud üksteist pea kogu elu – tüdruk on alati olnud poisisse armunud ja poiss on tüdrukut alati pidanud tüütuks putukaks ning tema suurim soov on kodulinnast kiiresti kaduda.

Kuid nüüd, Cameroni õe pulmas näeb Cameron Chloet hoopis uue pilguga ja enda üllatuseks isegi suudleb teda. Järgneval õhtul istuvad nad Cameroni venna ja Chloe sõbrannaga baaris ja Chloe teeb Cameronile ettepaneku, millest Chloe loodab et Cam kinni haarab, kuid Cam vaid naerab talle näkku.

Järgneb vägagi sobilik selektiivne mälukaotus ja Cameron saab uue võimaluse oma solvav käitumise heastada. Järgneb ilus aeglaselt üha sügavamaks muutuv sõprus … kuid ükski saladus ei püsi igavesti saladusena ja kui sul on veel ka sellised perekond ja sõbrad kelle puhul kehtib ütlus „Milleks sulle vaja vaenlasi, kui sul on olemas sõbrad?“, siis jõuavad me armunud ju loomulikult punkti, kuhu keegi jõuda ei tahaks.

Aga see ei oleks ju armastusnovell kui lool poleks õnnelikku lõppu.

Üks hea ja kerge lugemine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar