2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

neljapäev, 2. jaanuar 2014

The Unidentified Redhead

Raamat: The Unidentified Redhead (Redhead #1) by Alice Clayton (2010)
Hinne: B
Kui Grace Sheridan tagasi Los Angelesse läheb, et asuda tööle kui näitlejanna, on see tema teine võimalus elada oma unistuste elu. Oma parimast sõbrast agendi abiga võib tema unistus isegi tõeks saada – või on kolmekümne kolme aastane Grace oma õige aja maha maganud? Ning kui tema ootamatu romants meelelahutusäri uusima lemmikpoisi Jack Hamiltoniga kuumalt särisema hakkab, võib sellega kaasnev ebameeldiv meediahuvi ähvardada ka tema karjääri … ning ka Jacki karjääri.
Naljakas ja peaaegu neurootiline Grace on oma ebatäiuslikkuses suurepärane ning Jacki ja Grace vahel särisev seksuaalne külgetõmme on tugevaim mida nad kumbki kunagi tundud on.
Romance, Humor

Pärast seda kui ma eelmine aasta lugesin läbi Alice Claytoni suurepärases koomilise seksuaalse armastusloo Wallbanger, ei saanud ma ju teisiti kui pidin ka tema varasemad raamatud lugemisjärjekorda panema ja aasta lõpus jõudsingi esimese raamatuni.

Tegemist on siis ühe tõsiselt toreda rom/com looga. See oleks nagu segu TV sarjadest Smash, The Starter Wife, LA Complex ja filmist Strictly sexual. Selles on nii LA näitlejate maailma elu, kui ka muusikat ning nalja ja tõsiselt kuuma armastust. Huvitaval kombel selgub kohe raamatu alguses et meie peategelase kopsud ei asugi rinnakorpuses nagu kõigil meil teistel – nimelt kui ta on jalga saanud ülimadala vöökohaga teksad, siis takistab teksade vöö tal hingamist :) – kuid see selleks.
 
See pole küll nii hea lugu, kui oli Wallbanger, kuid ta on teel sinna ja ka sellest raamatust saaks hea filmi teha.

Nüüd pole siis muud kui pärast paari järgmist raamatut võtta ette Punapea lugude teine raamat The Readhead Revealed ja siis ka sinna järgi kolmas The Redhead Plays Her Hand.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar