2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 18. september 2018

Beyond Control


Raamat: Beyond Control (Texas Trilogy #3) by Kat Martin (2018)
Hinne: D
Kui Victoria Bradford kihlus, kinnitas ta endale, et ta peaks armastusele võimaluse andma. Kuus kuud hiljem põgeneb ta oma vihase ning vägivaldse endise kihlatu eest koos oma nelja aastase tütrega ja neil pole kuhugi minna.

Seitse miili põhjas Dallasest, Iron River rantšo on põhimõtteliselt mitte kusagil. See oligi see, mida rantšo omanik, Josh Caine, soovis kui ta Afganistanist tagasi tuli. Sinist taevast, vaikseid öid ja kaugel probleemidest.

Vaid ühe pilguga on Joshil selge, et see kena punapea koos oma armsa väikse tüdrukuga toob tema ellu kõige isiklikumat sorti probleeme. Kuid ta on ju varemgi probleemidega kokku puutunud, seega ei heitu ta kergesti. Isegi siis mitte, kui tema rantšot hakkavad tabama „õnnetused“. Ka siis mitte kui Tori parim sõbranna röövitakse Phoenixist ning ta kogeb julma vägivalda. Ja ka siis mitte, kui selgub, et nende hetke probleemid on vaid osa suuremast jäämäest.

Kuid kui Josh peaks veelgi lähenema sellele julgele ja enesekindlale Toryle, siis on tema ööd kõike muud kui vaiksed. Ja see on see, milleks ükski väljaõpe teda ette valmistada poleks osanud.
Romance, Contemporary, Criminal,

Kuigi ma olin päris kindel, et pärast esimest kahte osa ma kolmandaga enam oma aega ei viida, siis võtsin ma siiski ka kolmanda osa ette, et täita Lugemise väljakutse teema – Anna kirjanikule veel üks võimalu. Andsin.

Ja tulemus? See on täpselt samasugune šablooni järgi välja lõigatud lugu, kui olid ka esimesed kaks. Tõsi, seekord ei kohtu nad esimest korda kellegi kirstu või surnukeha juures, kuid ebatavaline on nende kohtumine ikkagi. Tory on just esimest korda oma vägivaldsele endisele kihlatule, suutnud vastulöögi anda, kui ta nad järjekordsest peidukohast üles on leidnud ja nüüd loodab Tory, et äkki lehes olnud kuulutus, kus vajatakse üksikusse rantšosse tallitöölist, sobib talle ja ta tütrele peidupaigaks, kuna töötasuga käib kaasa ka tasuta elamispind.

Josh on olnud armees snaiper ja pärast seda kui ta viimasel päästemissioonil on ise kõvasti haavata saanud, tuli ta tagasi koju, ostis venna rantšo lähedal endale rantšo ja on sinna tööle võtnud mõningad teised sõjaveteranid, kuid tavalised tallitöölised ei taha tal kuidagi tööl püsida ja ta ei taha ka seda õblukest naisterahvast koos oma tütrega tööle võtta, sest naised ja lapsed tähendab probleeme ja lisa muretsemist, kuid ta annab Toryle ikkagi kolm päeva katseaega.

Aga loomulikult – järgides eelmiseid kahte raamatut – jõuavad need kaks peagi seina vastas oma esimese vahekorrani, siis tabavad neid ohtlikud rünnakud, esialgu süüdistavad nad valet isikut, siis ilmuvad terroristid, siis ahistaja ja lõpuks püütakse kinni terroristid ja ka ahistaja saab oma teenitud palga.

Ma andsin talle uue võimaluse ja sain vastutasuks täpsel selle mida ma ootasin, seega olen ma kindel, et Kat Martini raamatute poole mu käsi enam ei tõuse. Aga samas on see raamat niiiiiiiii hea näide, milline on üks kaasaegne armastusromaan.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar