2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 12. jaanuar 2024

Cluelessly Yours

Raamat: Cluelessly Yours (It's a Funny Story #3)  by Max Monroe (2024) Hinne: B Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/204703513-cluelessly-yours 

Sammy Baker on lahutatud üksikema, kes püüab taas iseennast leida. Kaks poega ja eksabikaasa puudub pildilt, seega on kogu maailma raskus tema õlul, ning Lego klotsid jalge all.

Kogu selle kaose keskel unistab ta siiski, et ühel päeval, leiab ta taas armastuse.

Kuid ta poleks eluski arvanud, et tema soov lennutab ta kahe ahvatleva mehe vahele.

Kas Sammy valib eduka ärimehe, kes ei oota hetkegi, et talle kinnitada oma huvi? Või valib ta saadaval oleva arsti, kelle sabas on pidevalt parv huvitatud emasid?

Tark valik ja see mida süda tahab, on kaks täiesti erinevat asja. Ning vahel võtab saatus otsuse sinu käest ära.

Romance, Humor


Järgmine Maxi Monroe naljakas ja kuum romcom, kust ei puudu ka eelmiste raamatute tegelased, sest seekordne peaosaline on esimese raamatu peaosalise, Brooke Bakeri, õde (jah, seesama Brooke Baker, kes kogemata saatis oma märjad unenäod oma toimetajale, ning ühiselt raamatut toimetades panid nad hakkama ka veel midagi muud, ning ka sellel on selles raamatus suur osa ja ära pole ka unustatud superkangelase keebiga Benjit, kes saab ka oma romcomi :) ).


Et siis, Sammy, endiselt edukas restoraniomanik ja kahe metsiku poja (kes suudavad väga valel hetkel väga valesid asju öelda) ema, peab oma hullumeelse eluga üksi hakkama saama. Ja saatus otsustab just nüüd ta teele kaks kompu meest saata - asjalik ärimees ja nunnu arst. Üks neist viib teda uhketesse restoranidesse (kuid neil ei õnnestu kunagi süüa ilma, et mingi jama ei juhtuks) ja teine on põhimõtteliselt kõik millest naine unistada võib, kuid tänu ta töökohale, on tal pidevalt jumaldavate emade kari ümber ja seega ei saa kindel olla, kas ta suudaks truuks jääda.

Ja nii see lugu käibki, pendeldades kahe kavaleri vahel, lisades pildikesi Brooke hullumeelsest elust, kuni pendel lõpuks hoogu maha võtma hakkab ja rohkem ühe võimaluse poole kalduma hakkab.


Kumb valik on õige? Seda peate ise lugema. Või noh, lugege igatahes, Max Monroe on taas kord ühe mõnusa ülevõlli romcomi valmis saanud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar