2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 25. märts 2013

Bewitched, Blooded and Bewildered

Raamat: Bewitched, Blooded and Bewildered by Robyn Bachar (2012)
Hinne: B
„Parem on olla halb nõid kui surnud nõid.“
Ainus asi, mis seisab Catherine Duquesne ja tema igavesti-õnneliku kooselu vahel ta hingesugulase Lexiga, on te tahtmatu side biljonärist vampiiri Zachary Harrisoniga. Abielu on niigi raske, ilma et peaks lisama sinna veel ka vampiiri, ning side Zachiga õhustab palju rohkemat kui Cati suhet. Kui Zach peaks surema, siis sureks ka Cat, ning kuna Zach on just võitnud endale koha surnumanajate nõukogus, kus tema kohta ihaldavad endale vanemad ja palju võimsamad vampiirid, siis on tema elu pidevad ohus.

Vampiiride poliitika on aga Cati probleemide jäämäe tipp. Kütid ajavad taga võlureid, röövides terveid peresid ning tappes igaühe, kes vastu hakkavad. Kuna Cat ja Lex on hetkel võimul olevad Titania ja Oberon, siis on nende kohus oma inimesi kaitsta, kuid Kati tume minevik ei lase ohvritel neilt abi otsida. Asja teeb hullemaks veel seegi, et endise Titania tütretütar tahab Cati tööd endale, uskudes et Cati sidemed vampiiridega teevad temast ebasobiliku Titania.
Selleks, et Cat saaks murda oma sidet Zach iga, tuleb tal käed lüüa kuradiga ning selles tuleb tal sõna otseses mõttes minna põrgusse ja tulla sealt ka tagasi. Vabadusel on aga kõrge hind, kuid Cat on valmis kõigeks, et vaid päästa oma inimesed ning oma abielu.
Paranormal, romance
See on raamatu Blood, Smoke and Mirrors järg.

Taas kord, hästi kirjutatud ja head tegelased. Raamat täis üllatusi, lõbusaid hetki ning kavalaid lahendusi. Kuid üsnagi tihti tekkis mul mulje, et ma olen kogemata ühe või kaks raamatut või siis lühilugu vahepeal lugemata jätnud, sest üsnagi tihti tuli sisse viiteid eelnenud sündmustele või astus lavale tegelane, kes oleks nagu pidanud juba varem lavalt läbi käinud olema, ja lugeja oleks pidanud tema taustalugu teadma, kuid mina ei teadnud.
Tuleb välja et nende kahe raamatu vahel peakski olema veel üks lühilugu, kuid üllatus üllatus, see lühilugu pole isegi ilmunud veel mitte. Seega tuli võtta need vihjed ja ise lugu kokku mõelda :D.

Üsnagi hea raamat, lihtsalt kahju, et üks lugu vahepealt puudu on.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar