2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 25. märts 2013

This Man

Raamat: This Man (This Man #1)by Jodi Ellen Malpas (2012)
Hinne: B
Noor sisekujundaja Ava O’Shea kohtub esimest korda konsultatsiooniks The Manori omanikuga, hr. Jesse Wardiga. Ta ei oota midagi muud, kui ülekaalulist, vabast pintsakuga, heal järjel maahärrat ning ka kohtumispaika saabudes ei anna talle miski põhjust arvamust muuta. Kas on võimalik veelgi rohkem valesti arvata? See mees on hingematvalt ilus, sarmikas ning enesekindel. Ta on ka ennasttäis, elunautleja playboy, kes ei tunne mingeid piire. Ava ei taha kohe üldse olla temast sissevõetud, kuid ta ei suuda kontrollida seda kõikehaaravat tunnet, mida see mees temas tekitab. Iga viimanegi Ava instinkt käsib tal põgeneda, seega ta ka põgeneb,  kuid Jesse Ward ei ole nõus teda käest laskma. Mees tahab Avat ning ta on ka pähe võtnud, et ta saab Ava. Ava teab väga hästi, et ees ootab teda südamevalu, kuid kuidas saab ta minema joosta, kui Jesse ei lase tal põgeneda?
Erotica, Romance, MLAK (mitte lugeda avalikus kohas :))

Kui mu klubi tüdrukud sellest raamatust rääkima hakkasid, siis ma arvasin et see on taas kord üks selline üleshaibitud YA raamat. Kuid kuna nad rääkisid sellest piisavalt ahvatlevalt, siis ma mõtlesin siiski proovida.
Algus on niiiiiii naljakas. Peategelaste omavahelised sõnasõjad on nii nakatavalt naljakad. Ja see The Manor … see on ikka nii uskumatu kui sinisilmne Ava on, et ta kohe alguses ei tabanud ära, mis majaga tegu on. Kuigi jah, mitte igaüks ei pruugi olla nii palju teadlikud nendest asjadest, kui minusugune laiahaardega raamatukoi :D. Aga noh see selleks.
Iseenesest on ju selline tore armastuslugu – a la Twilight, .lihtsalt ilma paranormaalseta, kuid rohke erootikaga, nagu oli 50 Shades. Lisaks sellele, et tütarlaps on sinisilmne ja ei saa kuidagi aru, et The Manor on super posh dungeon, on raamatus veel paar kohta, kus ma haarasin peast ja imestasin, et mis kohaga need noored küll mõtlevad, et nad ei mõista, kuidas asjad käivad ja mida nad valesti teevad. Aga see ongi ju nende YA raamatute omapära, et kõik on niiiiiii lihtsameelne. :D
Aga asi, mis mulle tõsiselt meeldis selle raamatu juures, oli see, et tegevus toimus Londonis. Minu lemmik linn.
Selline tore, nalja täis, erootiline YA raamat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar