2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 26. märts 2013

One Pink Rose, One White Rose, One Red Rose

Raamat: One Pink Rose, One White Rose, One Red Rose by Julie Garwood (1995-1997)
Hinne: C
Travis Clayborne võib küll olla Clayrborne vendadest kõige noorem, kuid ta on siiski neist kõigist kõige isepäisem, kui just ei ole vaja taha midagi nende armastatud Mama Rose heaks. Ja see tähendab seda, et tal tuleb saata noort Emily Finegani nimelist neidu Golden Cret farmi, Montanas.

Douglas Clayborne pole kunagi oma selga pööranud kellelegi, kes on olnud hädas ning kõik Blue Belle linnakeses teavad seda. Üha uuesti ja uuesti on tema sallimatus julmuse vastu teinud temast hädasolijate päästja … kuid tema heasoovlikus pannakse proovile, kuid ta saatus viib ta kokku Isabel Grantiga. Ta saabub naise farmi, et kaasa viia naise mehelt ostetud traavel, kuid leiab eest hoopis sünnitusvaludes ning kohaliku maaomaniku poolt ohustatud, hiljuti lesestunud kangemeelse kaunitari.

Adam Clayrborne, vanim vendadest, põgenenud ori, on alati väga lugu pidanud raamatutest. Kuna ta on ka tagaotsitav siis pole ta kunagi mõelnudki oma elu ühegi naisterahvaga siduda … kuni ta ema, Mama Rose, kutsub neile külla vastupandamatu Genevieve Delacroixi. Ka Genevienve on endine ori, ning ka temal on unistus ükspäev maailma näha. Saabudes Clayborne farmi toob ta tahtmatult endaga kaasa ohu, mis sunnib ta taas põgenema ning Adam järgneb neiule, et teda aidata. Neiu omakorda aga on võtnud nõuks tõestada Adamale, et tõsiselt vaba saab olla vaid siis, kui sa oma südame avad.
History, Romance

Panen siia kokku kolm lühilugu (kõik nad on u 150 lehekülge, u 3 tundi lugemsit) sest nende kõigi sisud on üksteisega üsnagi sarnased ja ma ei tahaks kolm korda sama juttu kirjutada.

Ühesõnaga on tegemist siis Glayborne pere kolme vennaga (neljanda venna lugu on ka veel ja too raamat on taas kord pikem). 

Nende Mama Rose on pähe võtnud, et kõik vennad peavad endale naised leidma, isegi kui nad sellest tegelikult väga huvitatud pole. Kavala tegutsemise ja saatuse enda käe abiga leiavadki kõik mehed endale kaaslased, kes on küll alguses natuke vastumeelsed ning torkivad kui roosid, kui kõpuks nad siiski sulavad ning mehed mõistavad, et nad ei suuda enam hetkegi elada ilma, et see naisterahvas nende kõrval poleks. Ja jumal hoidku selle eest, kui keegi peaks tahtma nende naistele midagi kurja (sest enamasti ikka on nende „väljavalitute“ elud kuidagi ohus), siis muutuvad vennad suisa metslasteks ning on valmis ükskõik kelle kaelad kahekorra käänama.

Sellised armsad, kiirelt läbi saavad, raamatud.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar