2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 3. juuli 2013

Marriage to a Billionaire series

Raamat: Marriage to a Billionaire 1-4 by Jennifer Probst (2012-2013)

Hinne: C


The Marriage Bargain

Abielu vaid paberil ...

Selleks, et päästa oma perekonna maja, lausub impulsiivne raamatupoe omanik Alexa Maria McKenzie armastuse loitsu. Kuid ta ei arvanud kunagi, et selle loitsuga seob ta end oma parima sõbra vanema vennaga – mõjuvõimsa mehega, kes kord juba on ta südame murdnud.

Multimiljonär Nicholas Ryan ei usu abielusse, kuid selleks et ta päriks oma isa firma, on tal vaja kiiresti abielluda. Kui ta avastab, et ta õe lapsepõlve sõbranna on finantsraskustes, pakub ta Alexale välja hulljulge äriplaani.

Fiktiivne abileu, millel on kindlad reeglid, et vältida segadust. Tegemist on vaid äriga. Mitte mingil juhul ei tohi armuda. Nende abielu kestab vaid aasta, seega ei tohiks ju liiga raske olla neid reegleid jälgida, onju?

Kuid saatusel on oma plaanid, kuidas nurjata ka kõige paremaid kavatsusi ...



The Marriage Trap


VAJATAKSE ABIKAASAT...

Itaalia multimiljonäär vajab liba kihlatut. On valmis ükskõik milliseks kokkuleppeks ...


Selleks, et ta õde saaks abielluda tuleb Itaalia multimiljonäril, Michael Contel leida endale pruut – ja kiiresti! Kui ta saab teada, et fotograaf Maggie Ryan on sõitmas Milanosse, haub Michael plaani tutvustada teda oma perele kui oma kihlatut. Vahet pole, et Maggie on enesekindel, iseseisev ning kontrollifriik. Vahet pole, et Maggie on kõike seda, mida mida Michael ei taha oma naises näha ... ning kõike seda mida ta tahaks näha oma voodis!

Maggie on veendunud, et Michael on armunud tema abielus sõbrannasse Alexasse ja on seega nõus minema kaasa Michaeli pettusega, et vaid teda oma vennanaisest eemale hoida. Pealegi pole ju Maggie huvitatud mingist kenast, absurdselt kuumast multimiljonärist, kes teda pidevalt vihale ajab. Kuid kui nad kord juba Itaaliasse jõuavad, muutub kõik – Maggie ja Michaeli vaheline seksuaalne tõmme jõuab nõrgast mulisemisest tuumaplahvatuseni!

Kuid kas nad ikka on leidnud parima lahenduse ... või on nad langenud lõksu mis viib neid päris abieluni?



The Marriage Mistake

Carina Conte on oma venna Michaeli parimasse sõpra, Max Grey'sse armunud olnud lapsepõlvest saati. Nüüd kui ta on lõpetanud ülikoolis majanduse õpingud, tuleb ta Ameerikasse oma venna juurde praktikale. Kuid on asju mis ei muutu kunagi: tema pere kohtleb teda endiselt kui väikest tüdrukut. Oma ilusate vanemate õdede ja venna kõrval on tema endiselt inetu pardipoeg. Ja Max, ettevõtte tegevjuht, ei pane teada paaegu tähelegi.

Max tead, et Carina Conte on väljaspool arvestust. Kuid kuumavereline iha saab neist siiski võitu, kui nad kaks veedavad ühise meeletu öö – ning jäävad vahele Carina emale! Nüüd kui Max on sunnitud vana Itaalia kombe kohaselt abielusse, milleks ta valmis pole, on ta õnnetu – ning Carina on maruvihane. Carina uus abikaasa saab peagi teada, et ka põrgu pole hullem kui naine kes on muutunud ...



The Marriage Merger

Tema õed on leidnud õnneliku abielu koos oma jõukate, suurepäraste unelmate meestega, kuid Julietta Conte on endiselt vaba. Ta on endiselt perefirma, La Dolce Famiglia pagaritööstuse, juhatuse esimees. Töö on tema kirg ja tema trendikas Milano korter on tema pühamu ... kuni Sawyer Wells, maskuliinne pintsakus meistriteos, Julietta ta peidupaigast vastupandamatu pakkumisega välja meelitab: eksklusiivne partnerlus Sawyeri rahvusvahelise boutique hotellidega.

Julietta on varemgi kõrvetada saanud – ning oma õemehe parima sõbra usaldamine on suurim risk, eriti kui mehe kuumad pilgud annavad talle igasuguseid uusi ideid, kuidas koosolekute ruumi kasutada võiks. Kuid kas selline ühekordne eriline pakkumine, teha nende perefirmast rahvusvaheline ettevõte, on väärt seda, et segada omavahel külm äri ning tulikuum kirg?

Erotica, Romance,



Eelmise aasta lõpus lugesin ma läbi selle sarja esimese raamatu. Siis sain ma neljanda raamatu NetGalleist ja seega tuli ka vahepealsed raamatud läbi lugeda enne kui ma neljanda juurde asusin. Seega veetsin ma kolm päeva perekong Conte seltsi.



Tuleb tõdeda, et ma pole ammu naernud selliste absurdsete loogikavigade üle kui Jennifer Probsti raamatud neid pakuvad.



Nii palju kui ma esimest raamatut mäletan, siis seal oli tegu sellise The Bachelor (Renée Zellweeger ja Chris O'Donnell) filmi tüüpi raamatuga, kus Nick peab kiirkorras abielluma, selleks et saada endale oma pärandust, mis muidu läheks ta onule, kellele ta seda kuidagi loovutada ei taha. Alexal on aga kiiresti vaja raha, et raamatupoodi päästa. Seega siis tehaksegi kokkulepe, et abiellutakse aataks, ning kumbki ei taha isegi mõelda sllest, et peaksid üksteist armastama. Et aga pettus tõeline tunduks, peab Alexa Nicki juurde kolima, ning sinna ongi see nõrk koht peidetud. Abiks tuleb veel üks kodutu krants, keda Alexa päästa püüab, Alexa haigestumine, Nicki suutmatus ilusast tüdrukust oma sõrmi ja muid ihuliikmeid eemal hoida ning kirehoos hakkama pandud laps ning loomulikult tõdeb meie paar peagi, et tegelikult on nad kui teineteise jaoks loodud, armastavad üksteist ning ei suuda ilma üksteiseta elada. Lihtne.



Järgmine raamat on siis Nicki õest Maggiest ja Nicki äripartnerist Michaleist, Itaalia playboyst.

Millega seda võrrelda ... klassika – Shakespeare Tõrksa taltsutus. Noorem õde ei saa abielluda ennem, kui vanem vend on abiellunud, seega mõtleb vend välja kavala plaani – ta ainult teeskleb et ta on abielus, ega ema siis tule ju Ameerikasse neid kontrollima. Kuid nii lihtsalt see kõik ikkagi ei lähe, ja Mama Conte on üks vägagi nutikas Itaalia mamaa, kes ei lase oma lastel niisama kergelt ennast haneks tõmmata. Seega punnigu noored vastu niipalju kui tahavad, oma seksuaalsest tõmbest nad üle ikkagi ei saa ja Mama Conte paneb nad väikse pettuega päriselt paari ikkagi. See raamat lausa kubises loogikavigadest.



Kolmas raamat on siis nooremast Conte õest (keskmine õde, kelle pärast Michale pidi abielluma oma enda raamatut ei saagi, teda vaid mainitakse möödaminnes). See noor trullakas neiu, sõidab Ameerikasse venna juurde ühe eesmärgiga, et saada ema pilgu alt eemale ning leida armuke, kellega alustada oma seksuaalseid seiklusi. Kuid Ameerikas paneb Michale Carina kokku Carina ammuse unistuste mehega Maximillian Greyga (ei ole suguluses Christian Greyga). Kuigi Carina on mõtted Maxist ammu maha matnud, ei lase nende igapäevane koos töötamine tal siiski Maxi täielikult unustada. Ja Max kes siiani oli Carinat näinud vaid kui väikest Michaeli õde, avastab nüüd, et Carinast on sirgunud vägagi ahvatlev neiu, kellest ta oma sõrmi kuidagi eemale hoida ei saa. Ja kui Michael saadab neid ühisele ärireisile Las Vegasesse – jah, ega seda kohta ju muidu patuseks linnaks ei kutsuta- teeb Carina Maxile ettepaneku, et nad võiksid ühe öö koos veeta, et üksteist üksteise mõtetest välja seksida. Pärast väikest segadust jõuavadki nad voodisse, kust järgmisel hommikul leiab neid Mama Conte. Järgneb kiire Las Vegase abielu, palju arusaamtust, armunute lahkuminek, Carina arusaamine, et teda ei huvita äri, vaid hoopis kunst ja täpsemalt erootiline kunst, taaskohtumine ja HEA lõpp. Ok, see oli raamat, mis lausa tilkus viidetest igasugustele kaasaegsetele menukitele – teleseriaali True Blood, Magic Mike film, Fifty Shades of Grey raamat ... Lisaks sellele oli selles raamatus üks uskumatu osa, mida ma ei saa jätta mainimata. Nimelt, kui Mama Conte noored Las Vegasest leidis, oli ta just teel olnud Michaeli juurde New Yorki, kuid mõtles, et teeb Itaaliast tulles väikse vahemaandumise Las Vegases, et Carinat näha, sest otse loomulikult kui tullakse lennukiga Itaaliast New Yorki, siis on ju kerge teha Las Vegases vahemaandumine!?!?!?!?!? Sarja autor on ise New Yorgist, kuid ilmselgelt pole tal geograafiast halli aimugi!!!



Neljas raamat on siis Conte suguvõra vanemast tütrest ja Maxi sõbrast/Mama Conte salapärasest tuttavast Sawyerist (Carina raamatus võrreldi teda Eric Northmaniga, minu jaoks meenutas ta Anita Blake raamatu Asherit, ingellikult ilusat blondi vampiiri, kelle paremat näopoolt katab võigas arm) . Vot see oli üks imelik raamat. Lugu järgmine – Julietta Conte on pere pagariäri Itaalia osa juht. Tal on küll olnud armuksesi, kuid pole siiani orgasmi kogenud (mäletate Carina raamatut, kuid seks tähendas abielu!!), seega on ta otsustanud loobuda igasugustest mõtetest kunagi endale mees leida või veelgi vähem orgasmi kogeda. Sawyer on noormees, kes on lapsepõlves vanemad kaotanud, kasuperedesse saadetud ning lõpuks väga vägivaldse kasuisa võimu alt põgenenud, kui ta kaheksateist sai. Saatus viis ta kokku veteranist hotelli koristajaga, kelle kõrvalt ta tasapisi hotellis töötades üha rohkem hotellindusest õppis ja karjääriredelil kõrgemale ronis, kuni ta viimane tööandija ta Milanosse kaas võttis, seal ta peale vihastas ning vallandas. Masendusee Sawyer kohtub kohe peale seda ebameeldivat intsidenti aga Mama Contega, kes siis veel verinoorele Sawyeryle head nõu annab ning mingis mõttes ta elu suurimast lollusest päästab. Seega annab Sawyer talle lubaduse, et kui kunagi Mama Contel teda vaja võib olla, on ta valmis tegema mida iganes (huvitaval kombel ei tea keegi teine pere liikmetest, et Sawyer on kunagi nende ema juures käinud).

Aastad mööduvad, veteranist hotelli koristaja on osutunud perest võõrdunud miljonäriks, kes oma surivoodil jättis kõik oma raha Sawyerile, kellest sai üleöö miljonär, kes asus ise hotelliärimeheks.

Oma uue hotelliideega tahab ta ka liita Conte pere pagariäri. Kuid selle liitumisega tuleb ju kaasa ka jääkülm Juliettea, kelle Sawyer võtab oma järgmiseks projektiks – jääkuninganna ülessulatada ning tõestada talle, et orgasmita seks pole mitte tema viga vaid saamatute meeste probleem.

Kuid ega Mama Conte pole pime, ning ka viimane laps tuleb ju mehele panna. Seega tuletab ta meelde Sawyerile tema lubadust.

Taas kord üks kiire pulm, arusaamatused, väljapressimised, perekonna kokkutulek, natuke sidumismänge, sub/dom hetki ja kõik lõppeb taas HEA hetkega.

Kuigi selles viimases raamatus tutvustati veel uut tegelast – endist tänavapoissi/ Sawyery hoolealust Wolfe, tundub et talle siiski oma raamatut ei tule.



Vot sellised loogikaga longavad, geograafias eksaivad ning väga ühesuguse looga raamatud. Iga raamatu alguses lausub meie kangelanna taas armstuse loitsu (kuigi kordagi ei anta lugejale teada, milline see armastuse loits on). Igasse raamatusse oli üks loom sisse pandud, sest kes siis loomi ei armastaks. Igas saamatus oli natuke Itaalia keelt, sest tegemist on ju ikkagi Itaalastega (huvitaval kombel, et rääkinud need Itaalased omavahel Itaalia keeles, vaid ikka ja vaid Inglise keeles :)). Mama Contet iseloomustati kui väikest, kookas, kortsus näoga, hallide juuste ja kepi najal käivat naisterahvast, kes selle kirjelduse järgi võiks olla umber 90, kuid loogiliselt võiks olla hoopis kuskil 60 alguses, kuna ta vanim laps on 34 ja ma ei usuks kunagi, et üks eelmise sajandi alguse Itaalia pere oleks lasknud naisterahval olla vallaline kaua üle kahekümnenda eluaasta ja peadselt oodati temalt ka kindlasti lapsi.



Kerge suvine lugemine, kus nalja ei tee vaid tegelaste omavahelised sõnasõjad vaid ka uskumatud möödapanekud!

Lõpetuseks pakun ma teile ühe teise raamatu armastuse loitsu/palve jumalanna Veenusele raamatust Goddess of Love:

Pleasure, joy, delight and bliss
oh dear Venus, grant me this.
With love and hope I call to thee
Work your magic just for me.
Beautiful Venus, blessed be,
Happiness and ecstasy 
Are the gifts I ask from thee! 
(lausuda kolm korda järjest ennast rahuldades, viimane kord vahetult enne orgasmi :))

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar