2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 21. oktoober 2013

Possession


UK cover
Raamat: Possession (Fallen Angels #5) by J.R. Ward (2013)
Hinne: B
Kui Cait Douglass otsustab oma murtud südamest kord üle saada, unustada oma ebakindlus ning lõpuks ometi elama hakata, pole ta tegelikult päris valmis nendeks kaheks kuumaks meheks, kes tema teele satuvad. Ta on kimbatuses ning ei tea kumba valida – või milliseid kohutavaid tagajärgi võib tuua tema valik.

Jim Heron, langenud ingel ning vastumeelne päästja, on hetkel veel sõda juhtimas, kuid ta riskeerib kõigega, kui ta otsustab kuradiga lepingut teha – sõna otseses mõttes. Ja kuigi taas kord on ühe hinge saatus otsustamisel tema ja Devina vahelises sõjas, on Jimi kinnisidee põrgus oleva süütu hingega piisavaks segajaks, mis paneb Jimi unustama tema tegeliku püha kohuse …

US cover
Kas headus pääseb sisski võidule, kui tõeline armastus teeb päästja nõrgaks? Ning kas ühe naise tulevik võib olla võtmeks inimkonna hukule või päästmisele? Vaid aega ja südamed teavad tõde.
Paranormal, Romance, Drama

Tegemist on siis J.R. Wardi järjekordse suurepärase raamatuga, seekord Langenud Inglite sarjas.

Nagu ikka, on kaks sarja omavahel natuke seotud (kohad, tegelased) ja selle pärast arvasin ma alguses tõesti, et üks seekordse loo peategelastest on üks nendest vanalt mandrilt (Euroopast) tulnud vampiiridest, kuid ei, ikka tavaline inimene, lihtsalt …!

Ühesõnaga. Taas kord, ilus armastuslugu, kuumad stseenid, tähtsad valikud ja eluga mängimine. Taas kord oli tegu kaksikutega (hea ja halva kaksikuga. Miks taas kord, sest alles oli ju Styxx kaksikutest vendadest. Ja mulle jäi tunne, et seekord osales mängus vaid Devina, ning seda hästi peenelt, sest Jim oli enamus ajast hõivatud Sissiiga ning kui ta siis lõpuks tagasi mängu astus, asus ta valele positsioonile ning sellest sõltuvalt siis ka seekordse raundi tulemus.

Lisaks siis sellele hingede võitlusele jätab see raamat õhku ka väga palju küsimusi, millele ma loodan vastuse saada järgnevas(tes) raamatutes. Kuid küsimused nagu Kas Sissi on siis uus …? Miks vaid tema nägi … ja keegi teine neid ei näinud? Kui ta nägi ... enda ja Jimi ja ... pea kohal, kas … tähendavad siis hoopis … mitte …? Kas nende maja noorendab end selle pärast, et nüüd elab seal …? Äkki on ikka Jim uus …? Mis siis kui Sissi on hoopis uus …? Kas Devinal on siis nüüd … või … võitu? Miks … enese … ja kas see ikka oli enese …? Ja neid küsimusi on veel ja veel aga eks nagu ikka, tuleb taas aastake oodata enne kui vastuse saab, ning samas ka tähelepanelik olla, sest võib-olla on mõni vastus ka järgmises BDB raamatus.

Ja kuna pr. Wardile meeldib väga see lauljanna, siis tuleb ka see lugu, mis on ka raamatus ära mainitud, siia lõppu panna :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar