2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

teisipäev, 28. juuli 2015

Amber Smoke



Raamat: Amber Smoke (The Escaped #1) by Kristin Cast (2015)
Hinne: B++
Meie maailmaga paralleelselt eksisteerib ka teine maailm, kus neetute hinged on vangistatud, kus neid valvavad Fuuriad ning kus vangistatud veedavad igaviku piinades, mõeldes sellest millist ahastust ja segadust nad on tekitanud kui nad veel elus olid.

Kuid keegi on väravad avanud.

Kõige hullemad on ületanud piirid mis on siiani kaitsnud meie maailma nende eest, ning Fuuriad saadavad neid tabama suurepärase, kuid veel testimata sõdalase – nende endi poja, Aleki – kes peab need põgenenud hinged tagasi tooma. Ta on noor ja kenake, põikpäine ning impulsiivne ning ta ei saa selle ülesandega üksi hakkama.

Eva on üles kasvanud ilusaks ning armastatuks, kuid tema pere ümbritsevad saladused. Esiteks hakkab teda taga ajama iidne vaen, mis ohustab ta elu. Seejärel saab temast endast kütt.

Samas kui politsei jõuab asjale üha lähemale ning kahe maailma vaheline sein on kokkuvarisemise äärel, peavad Alek ja Eva leidma teineteist, et õppida tundma nende ühise jõu mõõtmeid ning üheskoos tegutsedes päästa seda mida nad kalliks peavad, seal hulgas ka üksteist.
Paranormal, Romance, Mythology, NA, Criminal mystery

Ma pole lugenud Kristini ja ta ema ühist sarja Öö koda … kuid ma olen lugenud ta ema P.C.Casti sarja Jumalanna kutsumine ja see on üks mu lemmik sarju, ning millest räägib see sari? Mütoloogiliste tegelaste sattumisest meie maailma, Tulsa linna, nende uskumatutest romantilistest seiklustest, või siis Tulsa elanike sattumisest iidsesse Kreeka mütoloogiasse (või mõnda muusse muinasjuttu).

Miks ma seda kõike räägin … sest see raamat oleks nagu järg sellele sarjale, lihtsalt seekord on lisaks mütoloogiale ja armastusele sisse toodud ka kriminaalne müsteerium, ning lugu ei lõppe vaid ühe raamatuga, et järgmises tutvustada järgmisi müütilisi tegelasi, vaid lugu läheb edasi … ilmselt, loodetavasti, sest ma tahan kohe kindlasti selle sarja lugemist jätkata.

Väga huvitav lugu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar