2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

esmaspäev, 14. märts 2016

Beyond Ruin



Raamat: Beyond Ruin (Beyond #7) by Kit Rocha (2016)
Hinne: A
Adrian Maddox põgenes oma kuningliku elu – ning traagilise mineviku – eest Esimesest Sektorist, valides oma senise elu asemel liitumise O’Kane kambaga. Aastaid on ta elanud oma reeglite järgi: armasta kiirelt, armasta tugevalt ning ole alati valmis minema kõndima. Ta on suutnud oma südant kaitsta, hoida seda tervena ning puutumatuna – kuni siiani.

Nad ei saaks olla veel rohkem erinevad – Dylan, andekas läbipõlenud arst Edenist, kes uputab oma valu tablettidesse ning enesehävitusse. Scarlet, meeleline, seksikas rockar Kolmandast Sektorist, kes ei karda kogu maailma emmata. Ning Jade, hoor kellest sai spioon, Teisest Sektorist, kes võitles sõltuvusega ning väljus sellest võitlusest tugevamana kui keegi arvata oleks osanud.

Eraldi tekitavad nad Madis soovi avada oma südant, kihutada pea ees võimalustesse ning meeletusse armastusse. Üheskoos süütavad nad ta põlema nii seest kui väljast, kire ning väljakannatamatu ja uskumatu naudinguga.

Kuid siis raputab üks hetk kogu nende maailma alustaladeni välja – ning lükkab kõik sektorid vältimatu ja kontrollimatu sõja künnisele Edeni vastu. See saab olema suurim võitlus mida O’Kaned on iial pidanud ning Mad koos oma kallimatega on kogu selle keskpunktis. Nad võivad võita kõike seda mida nad kunagi ihaldanud on – või siis kaotada kõik. Kaasa arvatud ka oma elud.
Dystopia, Erotica, Adventure, Thriller, Romance

Selle sarja esimene raamat oli suurepärane noorte täiskasvanute erootiline düstoopia, kuid iga järgnev raamat on üha enam muutunud põnevaks seikluslikuks erootiliseks düstoopiaks ning iga järgnev raamat on parem kui eelmine.

Selles raamatus on siis peaosas Mad, Dylan, Jade ja Scarlet. Need neli armastavad üksteist, kuid isegi kõikenäinud Neljandas Sektoris oleks nende suhe erakordne. Sedatüüpi kooslus on aga tavaline Esimeses Sektoris, kust Mad pärit on. Loomulikult ei lähe nende ühinemine ilma probleemideta, sest esialgu ei suuda nad kõik siiski leppida sellega, et kuigi nad on head ka kahekesi või kolmekesi, siis neljakesi koos on nad võitmatud. Seega siis esialgu nad vaid kompavad oma piire ja esimesel võimalusel tõmbuvad taas lahku, kas siis üksikult või kõik korraga. Kuid kui olukord muutub ümberringi üha ohtlikumaks ning ka Madi ja Jade elud on ohus tänu nende positsioonile Sektorite võimu hierarhias, ning Dylan mõistab, et teda suudavad enesehävitusest eemale hoida tema kallimad, ning Scarlet ei näe enam end vaid kui Jade sabarakku vaid liimi nende suhte kooshoidmiseks, siis saab neist üks väga tugev ja ideaalselt funktsioneeriv nelik. Nagu ikka on raamatus olevad armastus stseenid ülimalt kuumad ja fantaasiarikkad ning nad on nii suurepäraselt kirjutatud ülejäänud põneva loo sisse (või siis vastupidi on see põnev plahvatuslik sõja eelne olukord kirjutatud selle armastusloo juurde), et seda on lausa nauding lugeda.
Ning kogu see olukord Sektorites … see on plahvatuslik!! Kõik mida veel vaja on üht väikest lüket ja sõda pääseb valla. Esimene rünnak oli Teise Sektori vastu ning see oli laastav. Teine rünnak oli palju isiklikum. Kõik teavad, et Eden ei hooli ohvritest, neile on tähtis vaid allumine ning kui siiani on Sektorid töötanud/võidelnud endi eest üksi, siis nüüd on nad valmis oma jõud ühendama ning üheskoos Edeni vastu astuma … see lugu läheb iga raamatuga üha kaasahaaravamaks ning ma ootan juba põnevusega, mis tuleb järgmistes raamatutes ning kuhu see kõik lõpuks välja jõuab.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar