2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

reede, 25. märts 2016

Your Room Or Mine?


Raamat: Your Room Or Mine? (Do Not Disturb #1) by Charlotte Phillips (2000) 
Hinne: C
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/17902827-your-room-or-mine
1 pettev poisssõber, 3 pudelit valget veini, tüdrukute ergutuskõne ... ja see kõik tundus hetkel nii hea idee:
Izzy Shaw Poisist-Üle-Saamise tegevuste nimekiri

1. Pane eBaysse müüki kõik tema jalka trofeed ning kasuta saadud raha, et osta endale suurepärased uued riided.
2. Muuda oma 'Armastajate-Lühipuhkus' eksklusiivses väikses hotellis, nädalavahetuseks täis spa hoolitsusi ning ostlemiseks parimate poodides.
3. Ära tee tagasi, tee temast paremini. Leia jagu-nõrgaks-võttva välimusega noormees ja naudi temaga ühte ööd – Hr Pikk, Tume ja Kena hotelli vastuvõtus võib olla täpselt see keda vajd!
Minu või sinu tuba? Lase käia Izzy ...
Romance,


Minu või sinu tuba? on lühike, armas ja humoorikas armastuslugu. Ma oleks nagu lugenud lugu ühest mu sõbrannast, kes on ka florist ja kes samuti teeb maastikukujundus töid juristidele. :)


Aga jah, Izzy on maastikukujundaja, kes on läinud üksi romantilisele lühipuhkusele, mille ta on broneerinud üllatuseks oma poisssõbrale kuid varem, enne kui ta veel teada sai, et mees teda korduvalt petnud on. Nüüd on ta siis hotellis, ja püüab oma poisssõbrast üle saada. Mees oli viibinud pidevalt temast eemal tööga seoses, kuid siis selgus, et kõik tema tööreisid polnudki päris 'töö' vaid osa neist olid ka reisid ta paljude üheöösuhete juurde.


Oliver on edukas jurist, kes töötab 24/7 ja reisib suurema osa oma ajast seose tööga. Ta elu on niigi piisavalt hullumeelne, et tal veel suhe võiks kellegiga olla, sest tal lihtsalt poleks kellegi teise jaoks aega. Kuid kui üks huvitav neiu, pakub talle võimalust üheks ööks, ilma et oleks mingitki võimalust, et sellele midagi järgneks, on ta nõus. Kuid kui ta hommikul ärkab tühjas toas, tunneb ta hinges imelikku tühjust.


Izzy on just lõpetanud järjekordse aia kujundamise ja aia omanikud on ta kutsunud ka oma esimesele aiapeole, kus nad tutvustavad teda oma peretuttavale – Oliverile. Jah, sellele samale kenale noormeheele sellest hotellist, kes pidi olema anonüümne üks öö, kuid nüüd ei saa enam kuidagi anonüümseks jääda, eriti kui tuleb välja, et Oliver on just valmis saanud oma uue maja ja tal oleks vaja maastikukujundajat, kes ta maja ümbritseva aia korda teeks. Et siis aednik lisadega, sest Oliver ja Izzy lepivad kokku, et jätkavad oma üheöösuhet kogu selle aja, mis Izzy tema aia kallal töötab.


Kuid kui aed saab valmis ja on aeg lahku minna ... surub Izzy Oliveri kätt ja lahkub. See on küll esimene kord, kus keegi Oliveri maha jätab! Ka Oliver lepib sellega? Kas Izzy on valmis kedagi taas usaldama?


Vot siis selline kiire, kuum, emotsioonidest tulvil armastuslugu. Loodan, et ka mu sõbranna midagi sellist peagi kogeb. :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar