2024

Artemiz's 2024 book montage

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It
Tuvi tiivad
Geneva: A Novel
The Ladies Rewrite the Rules
Heartsong
The Seven Husbands of Evelyn Hugo
That's Not My Name
The Coworker
The Teacher
Maagilise maailma vardjad
Skyward
The Magic All Around
Kohtamine kurjusega
When Grumpy Met Sunshine
Lottie Brooksi täiega jube koolireis
Fable
Rotisaar ja teisi lühijutte
A Death in Diamonds


Artemiz's favorite books »

kolmapäev, 10. november 2021

Blood Echo

Raamat:
Blood Echo (Burning Girl #2) by Christopher Rice (2020) 

Hinne: B
Lühikokkuvõte: https://www.goodreads.com/book/show/38320093-blood-echo            

Charlotte Rowe on röövitud ja kasvatatud sarimõrvarite poolt, ning tema katsumused on ta kurikuulsaks. Iga üks teab, kes ta oli. Kuid mitte kellelgi pole aimu mis temast on saanud …

Charlotte on eksperiment. Relv. Tema võimed tulevad rohust, ning ta on asunud koostööd tegema salapärase ravimifirmaga, et taga ajada ja elimineerida ühiskonna kõige kohutavamad isendid. Kuid tema viimane ülesanne läheb kohutavalt viltu. Charlottte enda julmus hirmutab teda, seega tahab ta aja maha võtta, et rohkem aega pühendada oma uuele poisssõbrale Lukele, kes on California väikelinna abišerif.

Kui vaid oht ei oleks Charlottet koju jälitanud.

Miskit kurjakuulutavat on arenemas Altamiras, Californias - suur võrgustik kodumaiseid terroriste, kellel on sidemed Charlotti mõjuvõimsa ja korrupteerunud ülemusega. Suur ja plahvatusohtlik kriminaalne salanõu üha kasvab ja ähvardab Charlotte kodulinna. Kuna kõik talle kallid on ohtu sattunud, pole tal teist võimalustki, kui oma võimed ka koju kaasa tuua.

Charlotte Rowe on vinnastatud, seega võtab ta sündmused oma võimekatesse kätesse.

Fiction, Science, Criminal Mystery


Esimese osas saime tuttavaks Charlotte minevikuga, ja inimestega kes on otsustanud tema saatuse enda kätte võtta, ning elame kaasa tema vastusele talle esitatud ultimaatumile, mille tulemusena kõrvaldab ta tänavalt ühe kohutava sarimõrvari. 


Teises raamatus teeb Charlotte juba seda, milleks ta sõrme andis, kui talle anti valida, kas koostöö või vabadus, kuid vabadus tähendaks hullu teadlase “kadumist”. Sukeldume koheselt uue väärastunud mõtlemisega isiku kõrvaldamise operatsiooni, mille tulemus ei pruugi olla päris see mida oodati, ning Charlotte saab osalt kinnitust, et ta siiski ei kaota oma inimlikust kui ta on keemiliselt vinnastatud, kuid samas selguvad veelgi laiemad piirid, mida tema keemiline vinnastatus tal lõhkuda laseb.


Pärast operatsiooni lõppu vajab Charotte puhkust, aega taasutmiseks, aega õnnelikus esimese armastuse kumas olemiseks. Kuid kui kuskil on võimu koondumine, siis tõmbab nagu magnetiga sinna ka kurjust. Luke on see, kes tõmmatakse tahtmatult koduste terroristide tähelepanu alla ja kui tema satub ohtu, on vaid Charlotte see, kes teda päästa saab, kuid selleks on tal Luke venna abi vaja.


See lugu, mis algab väga intensiivselt, ei võta tuure maha ka pärast esimest tulevärki, pigem vastupidi, kuigi peategelase plaan on lugejatele pakkuda ilusat armastuslugu, paigutab autor tema ümber järgmised inimkonna halvimad isendid, kes on paharite otsingul Charlotte ülemusel pimedas nurgas tähelepanuta jäänud, ning taas kord lähevad mängu fantastilised tehnilised vidinad ning Charlotte superkangelase võimeid.


Kohe kindlasti üks põnev lugemine ja mulle meeldib loo ülesehitus, mis on kõike muud kui oodatav. Põnevus ei lõppe hetkekski ja ühtegi tegelast ei saa vaadata kui teisejärgulist. Ning lõpp lubab huvitavat jätku.


Mõnus ulmeline kriminaalne põnevik.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar