2024

2024

Cluelessly Yours
The Library of Heartbeats
Finlay Donovan Is Killing It

neljapäev, 17. august 2017

From Pasta to Pigfoot: Second Helpings

Raamat: From Pasta to Pigfoot: Second Helpings by Frances Mensah Williams (2016)
Hinne: C
Pasta-fän, naabritüdruku-tüüpi Faye Bonsu tuleb tagasi uue seiklusega armastusest, elust ja kultuurist!

Faye Bonsul tundub olevat kõik: silmipimestavalt ilus ja edukas poisssõber, õitsele puhkev karjäär sisekujundajana ning rendivaba elamine rohelises Hamsteadi mõisas, mida ta kutsub koduks. Kuid kui kõik ta sõbrad ta ümber muutuvad kenadeks-emmedeks, on tema kõrval mees, kellel ei tundu olevatki soovi talle sõrmust kinkida, ning ta kliendid on probleemsed ning ta ülemus on vägagi ahvatlev ja vägagi üksik, seega pole ta elu sugugi nii lihtne, kui tundub.

Lootes pääseda oma ühtäkki vägagi keerulisest elust ning taaselustada oma närtsima kippuvat suhet, läheb Faye tagasi päikselisse Ghanasse, lootuses et see saab olema parim aeg tema elus. Kuid elu ei paku alati teist võimalust ning kui probleemid saabuvad, on ta sunnitud silmitsi seisma suurima küsimusega oma elus ning ta peab langetama otsuseid, mille tagajärjel võib ta muutuda kogu ta elu.
Romance,

Et siis … lugu on neiust, kes naudib oma tööd sisekujundajana, oma elu isa majas, oma sõprade seltskonda, kuid kuna kõik ümberringi kas paljunevad või abielluvad, siis tahaks tema ju ka. Ja seega hakkab ta kõikjal nägema rasedaid naisi ja vallalisi mehi, sest ta oma poisssõber on nii hõivatud suurte elektroonikafirmade ühinemise organiseerimisega, et tal pole Faye jaoks pea hetkegi aega, kus mõni telefonikõne või kiirele küsimusele vastust otsiv seksikas prantslannast töökaaslane sisse ei sajaks.

Faye on segaduses, kas ta peaks olema armukade, kas ta peaks olema kahtlustav, kas ta peaks ise ennast kontrollima, kui ta oma vallaline ülemus teda oma õepojaga ahvatlema hakkab. Jääb vaid lootus, et kui ta läheb Rocky õe pulma siis on neil koos aega nädal, et oma suhtes selgust leida.

Kuid Ghanas ootab neid ees tihe päevaplaan ja Rocky isa haiglane olek. Kuni pulmadeni pole neil pea hetkegi aega rääkida ja kui pärast pulmi selgub, et Faye oli ühel õhtul näinud, kui suurtes valudes oli Rocky isa, siis süüdistab Rocky teda maailma kõige suuremas pettuses ja saadab Faye tagasi Londonisse.

Selline tõsine New Adult seebiooper, lihtsalt harjumuspärase noore miljonäri ja südika assistendi loo asemel on siin siis peaosas kaks Aafrika mandri pärisasukate järeltulijat ja nende kultuurist ja kommetest ning uskumustest ja tõdemustest on päris huvitav lugeda. Aga probleemid on kõigil ikka samad, olgu sa mis tahes nahavärviga või kust pärit, sest kui inimesed ikka ei räägi üksteisega ning enamus suhtlust käib eelduste najal, siis ei saa sellest suhtest ikka head asja.

Huvitav lugemine, kuid ei midagi erilist.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar